Öncelikle selamun aleyküm. Allah'ın selamı üzerinize olsun, komutanlarım ve kardeşlerim.
Küçük çaplarda program yazıp kendi kendime deneyen biri olarak, bir "Alarm Programı" yaptım ve bunu size sunmak istiyorum. Program arayüzünü gayet basit ve sade tutmaya çalıştım anlaşılır olması amacıyla.
Kullanımı gayet basit arkadaşlar.
Resimde de gördüğünüz üzere bize saati saniyesine kadar söyleyen bir yazı mevcut. Altında ki "Alarmı Kur" butonuna basıyoruz.
Aşağıdaki resimdeki gibi minnacık bir panel bizleri karşılıyor. Yazım yerine "00:00:00 (Saat: Dakika:Saniye)" cinsinden yazıyoruz ve "Kur" butonuna basıyoruz. Alarmımız kuruluyor -dediğim gibi kurmazsak alarm işlemiyor
-. Daha sonra saat kaça kurduysanız, alarm o saatte çalıyor - internet hızınıza bağlı olarak 5-10 saniye müzik gecikebiliyor.- . 
İndirme Linki : Tıkla İndir
Rar-Virustotal Linki : Rar-VirusTotal
Exe-Virustotal Linki :
Exe-Virustotal/
Örnek saat kurması :
23:15:00 (Gece 11'i çeyrek geçe)
Bir teşekkür yeter
Küçük çaplarda program yazıp kendi kendime deneyen biri olarak, bir "Alarm Programı" yaptım ve bunu size sunmak istiyorum. Program arayüzünü gayet basit ve sade tutmaya çalıştım anlaşılır olması amacıyla.
Kullanımı gayet basit arkadaşlar.
Resimde de gördüğünüz üzere bize saati saniyesine kadar söyleyen bir yazı mevcut. Altında ki "Alarmı Kur" butonuna basıyoruz.
Aşağıdaki resimdeki gibi minnacık bir panel bizleri karşılıyor. Yazım yerine "00:00:00 (Saat: Dakika:Saniye)" cinsinden yazıyoruz ve "Kur" butonuna basıyoruz. Alarmımız kuruluyor -dediğim gibi kurmazsak alarm işlemiyor
İndirme Linki : Tıkla İndir
Rar-Virustotal Linki : Rar-VirusTotal
Exe-Virustotal Linki :
Exe-Virustotal/
Örnek saat kurması :
23:15:00 (Gece 11'i çeyrek geçe)
Bir teşekkür yeter
Son düzenleme: