pkknın hackeri yakalandı

9 Haz 2008
75
2
HAKKARİ
20 kamu kurumunun sitesini hack’leyip PKK propagandası yerleştiren hacker nasıl yakalandı?

Başta Antalya İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere bazı Milli Eğitim il müdürlükleri ve kaymakamlıkların da aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kamu kurum ve kuruluşunun resmi internet sitesini ’hack’leyerek yasadışı terör örgütünün propagandasını yaptığı iddia edilen M.A. (20) İzmir’de yakalandı. Özel bir üniversitenin bilgisayar bölümünde okuduğu öğrenilen M.A.’nın, eylemlerini gerçekleştirdiği iddia edilen ağabeyine ait internet kafedeki 10 bilgisayara el konuldu. Daha önce aynı suçtan İstanbul’da yakalanıp tutuklanan iki kişiyle bağlantısı olduğu öğrenilen M.A., İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kamu kurumlarının sitelerinin hacklenip, terör örgütü PKK/Kongra Gel bayraklarının ve sloganların bu sitelere konulması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak teknik takip başlattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün de sitesini hacklediği gerekçesiyle İstanbul’da tutuklanan M.D’nin bağlantılarını araştıran İzmir polisi, bu kişilerle iletişimin Balçova’da bulunan bir internet kafeden yapıldığını ve site hackleme konusunda yazışlamaların yapıldığını tespit etti. Abisiyle birlikte internet kafe işleten M.A’nın da bu siteleri hackleme faliyetlerine katıldığı belirlendi. Polis, yeni bir kamu kuruluşunun resmi internet sitesini çökertme hazırlığında olan M.A.’yı düzenlediği operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Bilişim suçu işleyip internet yoluyla terör örgütünün propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan M.A.’nın eylemlerini gerçekleştirdiği işyerindeki 10 bilgisayara da el konuldu.

Polis, M.A’nın, geçtiğimiz günlerde İzmir Valiliği’nin internet sitesinin hacklenmesi olayının faili olup olmadığının araştırıldığını da kaydetti. M.A’yla birlikte kamuya ait sitelerin hacklenmesine yardımcı oldukları iddia edilen kişilerin tespitine çalışıldığı, kesin sonucun bilgisayarlardaki incelemelerin ardından ortaya çıkacağı bildirildi. Yapılan operasyonda ayrıca site bozma faaliyetlerinde kullanılan 11 adet CD ve 2 adet diskete de el konulurken zanlı sorgusunu ardından adliyeye sevk edildi.
 

berkcan501

Yeni üye
8 Haz 2008
8
0
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
BİR ELİMDE SİLAH BİR ELİMDE KURAN,
GELDİ DİYORLAR BAK ŞEHİTLİK SIRAM,
BABAM BİLE OLSA KARŞIMDA DURAN,

ÖNCE VATAN, SONRA VATAN.
başka bişey demıyorum sonuna kadar
 

ridvanabinizim

Yeni üye
6 Eki 2007
37
0
pkk nın hackerinin yakalanması bence pkk ya herhangi bir kayıp olmaz.çünkü dünya da hacker tek onunla sınırlı değil.yine bulurlar o hainler başka birisini.pkk ya asıl acı verecek şey dağılmasını sağlayacak şey o hainlere akan paranın durdurulması olacaktır.bu para kaynağının bir an önce tespit edilip akan paranın durdurulması lazım.bunlara bir maddi desteğin oldugu ortada...işte bu kaynak durdurulursa pkk ipi çözülmeye başlayacaktır.nasıl derseniz... pkkya akan para durdurulduğu takdirde bunlar para bulabilmek için narkotiğe daha bir yüklenecekler.narkotiğe o kadar çok yüklenmeleri onları mutlaka belli edecektir.pkk nın ipinin ucunu yakalarsan gerisi de mutlaka gelir...
 

tuncerd

Yeni üye
23 Şub 2008
2
0
pkk nın mali kaynağı kesilirse örgüt en fazla 3 ay içinde dağılır. tıpkı asala gibi.
 

sanallik

Yeni üye
19 Tem 2008
3
0
slm arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. geçenlerde bir sitenin sohbet kanalına girdim ve Mustafa Kemal ATATÜRK'e ait sözlerden birkaç tane yazdım ama kanal yetkilileri beni kanaldan attı.! server ban yapmadıkları için tekrar kanala girdim ve atamızın sözlerini yazmak yasakmı neden attınız diye sordum ama o anda zline ile server ban yaptılar!.. bu birkaç gündür o kanala girip türklüğü ve atamızı övücü sözler yazıyorum ve her defasında beni kanaldan atıyorlar.. yani anladım ki bu kanal sahipleri ve yetkilileri pkk sempatizanları kişiler!.. bende o siteye zarar vermek istediğim için google da web hack ile ilgili araştırma yaparken bu siteye girdim. sizlerin arasında eminim hack konusunda çok tecrübeli gerçek vatan severler vardır. bana inanmayan veya şüphelenen arkadaşlar varsa istedikleri zaman o siteye girip türklüğü veya atamızı öven nickler kullanıp aynı zamanda bu tür sözler yazarsanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız. bu siteyi çökertmek her vatan severin kutsal görevlerinden biridir. lütfen arkadaşlar sizden ricam bu pkk sempatizanlarını sanal alemde istedikleri gibi propagandalarını yapabilmelerine izin vermeyelim..!!
 
Son düzenleme:

rdgndlsz

Yeni üye
6 Haz 2008
9
0
Ben tüm bu pkk lıların , onlara yardım ve yataklık edenlerin , onları yetiştiren ana babaların, hata ve hatta amca dayı teyze halalarının taaa a.q anladınız siz :mad:
 

by.timin

Üye
12 Haz 2008
126
0
en iyi dağıtma yöntemi içine sızacaksın sonrada üzerine bir nükleeer yerleştirip patlatacaksın

ne ben nede onlar bulundukları yerden sağ çıkra hehehehe :mad:
 

Rıza20

Üye
18 Tem 2008
67
0
gelirler Türk üniversitelerinde eğitim alırlar bide kalkıp devlete zarar vermey kalkarlar...
ünivrsiteye gitse ne olacak bunu bölesi...
 

sallasalla

Üye
12 Haz 2008
82
0
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
BİR ELİMDE SİLAH BİR ELİMDE KURAN,
GELDİ DİYORLAR BAK ŞEHİTLİK SIRAM,
BABAM BİLE OLSA KARŞIMDA DURAN,

HAHA:d:d:d:d
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.