PKK'ya büyük darbe: 970 terörist öldürüldü

lazkopat54

Katılımcı Üye
2 Şub 2012
799
1
Asker ve polisin ortak operasyonları PKK'ya büyük darbe indirdi. Yılın ilk 9 ayında Türkiye kırsalı ve Kuzey Irak'ta düzenlenen operasyonlarda 970 terörist öldürüldü, 174'ü teslim oldu.

İçişleri Bakanlığı, yurt genelinde yürütülen iç güvenlik harekatı ile F-16 savaş uçakları tarafından Kuzey Irak'a düzenlenen sınır ötesi hava baskınları konusunda kapsamlı bir rapor hazırladı.
Bugün gazetesinden Kemal Elibol'un haberine taşıdığı rapora göre, bu yılın ilk 9 ayında Türkiye kırsalı ile Kuzey Irak'taki sınır ötesi harekatlarında 970 terörist öldürüldü, 30 terörist yaralı ele geçirildi.
Güvenlik güçlerini başarılı operasyonlarıyla ağır darbe alan PKK'da ciddi çözülmeler yaşandı. 174 terörist örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim oldu.
TERÖRİST SAYISI DÜŞÜYOR
İçişleri Bakanlığı'nın raporuna göre, son dönemde artan kara ve hava harekatları PKK'daki eleman sayısını düşürdü. Daha önce 5 bin 500-6 bin dolayında olan mevcut, 4-4 bin 500'e geriledi. Şu anda Türkiye kırsalında bin 500-bin 600 dolayında silahlı teröristin bulunduğu değerlendiriliyor.
Bordo Bereliler, Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve komando birliklerince icra edilen operasyonlarda yakalanan mühimmatın Rusya ve Almanya menşeli olması dikkat çekiyor.
BUGÜN GAZETESİ
 

BaySakin

Kıdemli Üye
13 Tem 2012
3,395
1
Bir çok da şehit verdik askerlerimiz öldükden sonra öldürmüşüz ne fayda bu ölen teröristlerin yarısı kadarda evlatlar öldü!!!
 

lazkopat54

Katılımcı Üye
2 Şub 2012
799
1
doğru diyosun ama elimizden gelen bu kadar allah topunun belasını versin daha ne diyelim o kadar vatan evledı ölüyo
 

Artezi

Yeni üye
24 Eki 2012
22
0
O kadar vatan evladı o kadar gencecik mehmetçiğimiz şehit olmuşken inan 9.000 terorist olsun yine düşünmem.O ailelerinden alınmış gencecik çocukların suçu neydi.
 

hasan2147

Yeni üye
11 Eyl 2011
41
0
diyarbakır
bir insanın ölmesine seevienen insanın insanlığından şüphe ederim....hem siz nerden biliyosunuz o kadar insan ölmüş bakın gerçekten bunu söylüyorum t.c medyası yalan haberler çıkarıyor her çatışmada 15 ten fazla asker ölüyor her şey görünen gibi değil bi olayda kimin haklı kimin haksız olduğunu bilmek için her iki tarafı dinlemek gerekir sizde ona göre davranın kandırılıyoruz arkadaşlar ....banlıyan banlasın beni ama söylediklerim gerçek...
 

CooL BlacK 0tr

Katılımcı Üye
21 Ocak 2012
795
0
Aşırı Abartılı + Olsa Bile Stek Tv Doğrular Hiç Öyle Bir Haber Okumadım 970 Türkiyede Yankı Yapar
 

b3mb4m

Katılımcı Üye
20 Nis 2012
589
0
Stockholm
Şu anda Türkiye kırsalında bin 500-bin 600 dolayında silahlı teröristin bulunduğu değerlendiriliyor.

Katıksız şerefsiz bunlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.