Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kendim hack yapmak ıstıyorumda point blank için intarnet uzerınde bu konuyla alakalı hıc bı bılgı yazmıyo yazıyosada bumadım yardım ede bılırmısınız
tamam kardeşım cok teşekkür ederım gelen gecen hıle kulanıyo delırttıler oyun zevkı dıye bısey koymadılar bende bu yonteme bas vurdumm ama nafıle yinede saool
PointBlank'ı 3 -4 sene önce ilk açıldıgında oynamıştım o zamanlar çok kolay yapılıyorduda şimdi bilmiyorum ne koruması var ayrıca youtubede çok video var nasıl bulamadin ne diye arattın çok merak ettim.
Hertürlü hile geçerde sen baştan hackshieldi bypass etmen lazım. Ben bir hile sitesi bulmuştum 3-4 hafta önce her gün hileyi güncelliyorlardı ve gayet iyi çalışıyordu wallhack tarzı hileler. Ama hiç envanter hack kullanan veya çalışan göremedim. Hile yazmak için CheatEngine değerleri ve dll düzenleyerekte yapabilirsin ama hackshieldten geçirmek önemli işte