Pokemon GO konumumun 100 metre aşağısında görünüyorum

Gorkovski

Katılımcı Üye
8 Haz 2016
957
0
Hiçlik
Pokemon GOda konumumun nerdeyse 100 metre aşağısında görünüyorum arkadaşlar gps modu yüksek doğrulukta android güncellemeden önce böyle bişi yoktu yardımm
VEAD4y.jpg
 

MuratAkbas24

Yeni üye
2 Nis 2016
22
0
İlginç Bir Durum.Konum için Yüksek Doğruluk Yapmışsın Yinede Böyleyse Silip Yükle Ya da Cihazı Sıfırla Derim Başka Çok Alternatif Birşey Gelmiyor Aklıma.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.