Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşim hack falan değil alma sebepleri bi kız şikayet etti resimlerimi çekti diye onlarda incelemeye aldılar ıncelemede bu rprogramlar cıkarsa sıkıntı olurmu dıye soruyorum
E sen de çok belli etmişsin canım.. Koskoca masaüstü bilgisayarı omuzlayıp çekeceğine cep telefonu kullansaydın :trl
Çocuğum sütünü iç yat. Hack dizileri izlemeyi de bırak.
uah
uah
uah üstad daha oruçta yeni yeni başlıyor nereden geldi bu troll
uah
Çok fazla kişiye yardım ettim.. Dengeyi kurmak lazım.. Azıcık yardım, azıcık troll...
Daha doğrusu.. Ya bu çocuklardaki "beni suçlu gibi görsünler" mentalitesini anlamıyorum.. Biri hapse bile girip çıkmış olsa "saaalaak saaalaak yakalanmış" derim. Bir övünme meselesi değil ki o.. Ancak dangalaklık eden yakalanır.
Çok fazla kişiye yardım ettim.. Dengeyi kurmak lazım.. Azıcık yardım, azıcık troll...
Daha doğrusu.. Ya bu çocuklardaki "beni suçlu gibi görsünler" mentalitesini anlamıyorum.. Biri hapse bile girip çıkmış olsa "saaalaak saaalaak yakalanmış" derim. Bir övünme meselesi değil ki o.. Ancak dangalaklık eden yakalanır.
doğru diyosunuz üstadım ancak siber suçların bulamadığını Tübitak çok rahat bir şekilde bulabiliyor yakalanmamak elde değil doğrusu
ayrıca sizin bu trollü yorumlarınızı okumak için sürekli sizi takip ediyorumkızmıyorsunuz inşallah
Konu sahibi arkadaş cevabı almıştır umarım.![]()