Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vpn en iyisi
Silerse bile herşey kayıt ediliyor alakası bile yok yine yakalanır her zaman silsek bile kayıt oluyorlogları silebilir vpn kayıtlarınıda silebilir hackledikten sonra logları silerse ardından vpnden ip adreslerini silerse bulunması zorlaşır eyer ip adresleri ve loglar başka yerde tutulmuyorsa imkansız olur bulunması
İnstagram basit hesap çalımları için bilgilerini vermiyor hee gittin bir siyasinin hesabına girdin verir veya cinsel suçlara terörizm faaliyetlerine karıştın o zaman verir.Kankam ben sana örneği şurdan yapıcam sen bir hackersın ve ya dolandırıcısın ve birinin ınstagram hesabını çaldın o da seni polise verdi hikaye bu yani suçun bu olsun.
133 adlı kullanıcının hesabına izinsiz giriş yaptın daha sonra bu hesabı kullanan kişi polise gitti polis ilk önce ınstagram 133 adlı kullanıcının giriş log kayıtlarını ister log kayıtlarında sen hesaba giriş yaparken senin ıp adresin kayıt edilir polis bunu ınstagramdan ister ınstagram verir polis ıp adresine bakar vpn kullanıp kullanmadığını araştırmaya başlar eyer vpn kullanmadığını anlarsa hemen bu ip adresinin hangi interneti kullandığına bakarlar. Mesela turktelekom u kullanıyor turktelekomu ararlar bize şu ıp adresinin adres bilgilerini verirmisiniz derler. Türktelekom senin net adres bilgini polislere gönderir daha sonra yaptığın işin boyutuna göre ya eve kolluk kuvetleri gelir seni alır götürürler ya da eve ifade kağıdı gelir ifade vermeye gidersin kişi sana davada açmış olabilir süreç ona göre işler o zaman. Peki diceksin vpn kullanmadan kimse böyle bişi yapmaz evet yapmaz zaten. Şimdide sana bunun vpn kullanmış halini anlatıcam. Yine 133 adlı kullanıcının hesabına izinsiz giriş yaptın polis aynı şekilde ınstagramdan log kayıtlarını istedi log kayıtlarındaki ıp adresine baktı araştırdı ve vpn kullandığını öğrendi daha sonra polis hangi vpn i kullandığını araştırır ve hangi vpn i kullandığını öğrenir. örnek verrelim expres vpn kullanıyorsun polis expres vpn i arar ve şu ıp adresinin bize gerçek ıp adresinini verirmisiniz der vpn yeri seni satar ve ıp adresini verir daha sonra aynı şekilde mesela turktelekom kullanıyor ordan adres bilgileri istenir yine aynı şekilde kolluk kuvetleri gelir ya da ifadeye çağırılırsın...
Benim bilgi birikimim bu kadar ama benimde kafamı kurcalayan şeyler var mesela ben tor vpn kullanıyorum whonix kullanıyorum ağ akışını farklı yönlendiriyor... Biraz tuaf geliyor banada ama bilgi birikimim bu kadar.