Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonun internetini kullanıyorumVPN Kullanıyorsan Kapat Kullanmıyorsan Modeme Reset At.
Telefonun internetini kullanıyorum
Peki başka bir bilgisayardan port açsam ordaki portu kendi bilgisayarımda kullansam olur mu?Telefonun İnternetinde Port Açamazsın Çünkü Arayüz Yok.
Peki başka bir bilgisayardan port açsam ordaki portu kendi bilgisayarımda kullansam olur mu?
Önerir misinOlmaz Fakat Bir VDS Alabilirsin Veya Portları Açık VPN Kullanabilirsin.
Önerir misin
Çevirmeli bağlantıyı bulamadımBenim gibi sıradan olmayan bir internet bağlanıtısına sahipseniz haliyle farklı sorunlarla karşılabilirsiniz. Eğer bir cep telefonu üzerinden internete bağlanıyorsanız nasıl port açacağımızı anlatacağım. Normal bir modemle internete bağlanıyorsanız, port açma işlemini modeme bağlanarak sırasıyla NAT -> port yöneldnirme şeklinde açabiliyorsunuz.
Ancak dediğim gibi cep telefonu üzeirnden bağlanıyorsanız zaten portlarınız açıktır. Ancak sadece sizin güvenlik duvarınıza bu portları tanıma yetisi vermeniz gerekir. bunun için sırasıyla şu adımları izliyoruz... Denetim Masası -> WindowsGüvenlik Duvaru ->Gelişmiş sekmesinde çevirmeli bağlantılarınızı göreceksiniz. orda ki bağlanıtınızı seçip hemen yanında bulunan ayarlar tıklıyoruz. Açılan pencerede birçok işaretsiz kutucuklar çıkacaktır.iki sekme olacaktır. Hizmetler ve ICMP iki seçenekteki tüm kutucukları işaretliyoruz. ve tamam diyerek sayfaları kapatıyoruz. ve internet bağlantımızı kesip tekrar bağlanıyoruz.
Tebrikler artık portlarınızı kullanabilirsiniz. ben 443 Kullanıyorum genelde sizede tavsiye ederim
ALINTIDIR!!!
Ben indirdim, bundan sonra ne yapmam lazım?
Kırmızı bayrakVPN'yi Açıcan Tüm Portlar Etkin Olacaktır Sonra RAT'ı Aç 1604 Portunu Ekle Ve Bu Siteden Dene.80 Yazan Yere 1604 Yaz Ve Check De.Yeşil Bayrak Çıkıyorsa Port Açıktır , Kırmızı Bayrak Çıkıyorsa Port Kapalıdır.
Bkz : Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router
80 portunu kullansam nolur?VPN'yi Açıcan Tüm Portlar Etkin Olacaktır Sonra RAT'ı Aç 1604 Portunu Ekle Ve Bu Siteden Dene.80 Yazan Yere 1604 Yaz Ve Check De.Yeşil Bayrak Çıkıyorsa Port Açıktır , Kırmızı Bayrak Çıkıyorsa Port Kapalıdır.
Bkz : Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router
Yaptım ama kendimi ratladım, bağlantı gelmedi81 Veya 80 Dene.