Port Açmak İstiyorum Fakat Kaynak İp Adresi Diye Birşey Diyor Ne Olduğunu ve Nasıl Bulacağımı Bilmiyorum Bilen Varsa Lütfen Yardım Etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık çoğu hâneye port için statik ip lâzım ip sabitlesen bile çoğu modem statik ip istiyor. (Arkaplandaki makinelerden falan muhtemelen. Doluyorlar, firmalar için farklı çözümler bizim için farklı sonuçları getiriyor diye düşünüyorum.)Port Açmak İstiyorum Fakat Kaynak İp Adresi Diye Birşey Diyor Ne Olduğunu ve Nasıl Bulacağımı Bilmiyorum Bilen Varsa Lütfen Yardım Etsin
duckdns ile ip sabitledim zaten kalide yapıyorumArtık çoğu hâneye port için statik ip lâzım ip sabitlesen bile çoğu modem statik ip istiyor. (Arkaplandaki makinelerden falan muhtemelen. Doluyorlar, firmalar için farklı çözümler bizim için farklı sonuçları getiriyor diye düşünüyorum.)
İşte artık duckdns falan çoğu bilgisayarda işe yaramamaya başladı onu demek istiyorum.duckdns ile ip sabitledim zaten kalide yapıyorum
Modem arayüzüne giriş yapıp > Yönlendirme kısmından da port açılabileceğini biliyorum.Port Açmak İstiyorum Fakat Kaynak İp Adresi Diye Birşey Diyor Ne Olduğunu ve Nasıl Bulacağımı Bilmiyorum Bilen Varsa Lütfen Yardım Etsin
Bence Ngrok deneyin ne için port açiodnz bide ?merak ettimPort Açmak İstiyorum Fakat Kaynak İp Adresi Diye Birşey Diyor Ne Olduğunu ve Nasıl Bulacağımı Bilmiyorum Bilen Varsa Lütfen Yardım Etsin