N nakahcr7 Üye Katılım 28 Eyl 2013 Mesajlar 176 Tepkime puanı 0 Kredi 0 8 Kas 2013 #1 merhaba arkadaşlar ben modem arayüzüne girdimde nasıl port açacamı bilmiyom alta bir resim veriyom bakın ben burdan neyi seçip port açabilirim
merhaba arkadaşlar ben modem arayüzüne girdimde nasıl port açacamı bilmiyom alta bir resim veriyom bakın ben burdan neyi seçip port açabilirim
N nakahcr7 Üye Katılım 28 Eyl 2013 Mesajlar 176 Tepkime puanı 0 Kredi 0 8 Kas 2013 Konuyu başlatan #2 güncel Oyla 0 Downvote
wOzZz Üye Katılım 20 Haz 2013 Mesajlar 219 Tepkime puanı 0 Konum Tanrıdağ Kredi 0 8 Kas 2013 #3 TTTNET mi kullanıyorsun ? Ara onlar yardımcı oluyorlar.Başka bir firmaysa onları ara mutlaka yardımcı olurlar.Telefonla 5 dakıkada acıyorlar port. Oyla 0 Downvote
TTTNET mi kullanıyorsun ? Ara onlar yardımcı oluyorlar.Başka bir firmaysa onları ara mutlaka yardımcı olurlar.Telefonla 5 dakıkada acıyorlar port.
crying Katılımcı Üye Katılım 26 Ağu 2010 Mesajlar 672 Tepkime puanı 1 Konum Van Kredi 0 8 Kas 2013 #4 Bu Vıdeoyu Izle Sonuc Alırsın Buraya Tıkla Oyla 0 Downvote
Komega Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 9 Tem 2013 Mesajlar 9,706 Tepkime puanı 7 Konum Dünydn .s Kredi 0 8 Kas 2013 #5 nakahcr7' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben modem arayüzüne girdimde nasıl port açacamı bilmiyom alta bir resim veriyom bakın ben burdan neyi seçip port açabilirim Genişletmek için tıkla ... Buyur dostum bu konuyu incele http://www.turkhackteam.net/trojan-ve-virusler/942436-rat-kullanacaksiniz-ama-port-acamiyomusunuz.html Oyla 0 Downvote
nakahcr7' Alıntı: merhaba arkadaşlar ben modem arayüzüne girdimde nasıl port açacamı bilmiyom alta bir resim veriyom bakın ben burdan neyi seçip port açabilirim Genişletmek için tıkla ... Buyur dostum bu konuyu incele http://www.turkhackteam.net/trojan-ve-virusler/942436-rat-kullanacaksiniz-ama-port-acamiyomusunuz.html
N nakahcr7 Üye Katılım 28 Eyl 2013 Mesajlar 176 Tepkime puanı 0 Kredi 0 8 Kas 2013 Konuyu başlatan #6 çözüldü arkadaşlar tılgın modemi olan arkadaşlar alta linkte port açabilirsiniz Tılgın HG1311 ADSL VDSL VOIP Modem Port Açma | Modem Kurulumları Oyla 0 Downvote
çözüldü arkadaşlar tılgın modemi olan arkadaşlar alta linkte port açabilirsiniz Tılgın HG1311 ADSL VDSL VOIP Modem Port Açma | Modem Kurulumları