Port Açılmama Sorunu 100% Çözüm 2018 [ VPN ]

devrim5824

Yeni üye
21 Kas 2010
35
0
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz bazı arkadaşlarımız port açamıyor. Nete baya araştırma yaptım ve doğru dürüst anlatan yok verdiğim taktiği bilen fazla türk arkadaşımız yok verdiğim vpn ile 3 4 tane port açabilirsiniz ve kendinizi azcıkta olsa gizleyebilirsiniz. İyi kullanımlar.

[ame="https://www.youtube.com/watch?v=ku8DoQZT-HY"]https://www.youtube.com/watch?v=ku8DoQZT-HY[/ame]

Hala port açamayan arkadaşlarımız varsa bana skype adresimden ulaşabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Soft Ethernet VPN Official Web Site : https://www.softether.org/
 

Security96

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
2,814
3
25
DARKWEB
merhaba

[color="mediumturquoisemerhaba arkadaşlar bildiğiniz bazı arkadaşlarımız port açamıyor. Nete baya araştırma yaptım ve doğru dürüst anlatan yok verdiğim taktiği bilen fazla türk arkadaşımız yok verdiğim vpn ile 3 4 tane port açabilirsiniz ve kendinizi azcıkta olsa gizleyebilirsiniz. Iyi kullanımlar.[/color][/b]

[URL="https://tik.lat/yrnZN"] https://www.youtube.com/watch?v=ku8doqzt-hy[/url]

[color="mediumturquoise
 

hizlikedi

Üye
25 Ocak 2016
129
0
istanbul
dostum hangisini yüklücez

YO69zE.jpg


bu seçeneklerden hangisini indirip kurmamız gerekiyor bilgi verirmisin devrim
 

Damndealer

Yeni üye
19 Ağu 2017
36
0
gercekten cok hizli anlatim ve hicbisey anlasilmiyor tekrar tekrar izlememe ragmen genede ellerine saglik
 

Frqher

Katılımcı Üye
28 Ocak 2016
517
0
Beyler Port açılmamasının sebebi internet sağlayıcınızdır arayıp port hizmeti vermesini isteyin ücret isterlermi bilmem ama kökten çözmenize yardımcı olacaktır. (Bazı internet sağlayıcıları port hizmeti vermediğinden port açamayacaksınız tek yol internet sağlayıcınızı değiştirmek olacaktır)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.