ZXHN H108N V2.5 Modeminden port açıyorum fakat port açıkmı diye tarattığım zaman açık olmadığı gözüküyor ve darkcometrat kurban gelmiyor ne yapmalıyım?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu programa ip adresinizi yazıp tarayın. açık portları daha net görebilirsiniz. programda sağ üst köşede port list setup var oradan taramak istediğiniz portları da seçin.ZXHN H108N V2.5 Modeminden port açıyorum fakat port açıkmı diye tarattığım zaman açık olmadığı gözüküyor ve darkcometrat kurban gelmiyor ne yapmalıyım?
vodafone kullanıyorumServis sağlayıcın kim? Superonline fiber ise sabit IP almadıkça port açamazsın. CGN havuzunda oluyorsun, modeminin çıkış ip'si gerçek internet ip adresin olmuyor.
Teknik servisi arayıp CGN'den çıkmak istediğini söyle. 3 gün uğraştıracaklar. Gereksiz yere zorla teknik servis filan gönderecekler. En sonunda bıkıp sabit IP talep edeceksin, çünkü sabit IP havuzda olmaz.
GSM hatlarında, yapısı itibariyle sabit IP olmadan asla port açtıramazsın. Tek istisnası çok büyük şirketler için açtırdıkları özel AP yapıları.vodafone kullanıyorum
Ücretsiz bir şekilde nasıl sabitleyebilirim?GSM hatlarında, yapısı itibariyle sabit IP olmadan asla port açtıramazsın. Tek istisnası çok büyük şirketler için açtırdıkları özel AP yapıları.
Bunu gerizekalı gibi bilmediğimden, İstanbul'daki bir projede çok dalga geçilmiştim.
En son data hattında sabit IP kullandığımda 4 tl ek ücret almışlardı aylık. Şimdi 8 olmuştur.
Sadece ISP'ler sabitlediği için para vermek zorunludur. Para olmadan ngrok, portmap.io gibi servisleri kullanabilirsiniz.Ücretsiz bir şekilde nasıl sabitleyebilirim?
Kusura bakmayın bu arada TTNET kullanıyorum 2 modemim var biri TTNET diğeri VODAFONE, VODAFONE dan port açamıyorum bu yüzden TTNET ten açmaya çalışıyorum bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.. TeşekkürlerGSM hatlarında, yapısı itibariyle sabit IP olmadan asla port açtıramazsın. Tek istisnası çok büyük şirketler için açtırdıkları özel AP yapıları.
Bunu gerizekalı gibi bilmediğimden, İstanbul'daki bir projede çok dalga geçilmiştim.
En son data hattında sabit IP kullandığımda 4 tl ek ücret almışlardı aylık. Şimdi 8 olmuştur.
TTNET kullandığım zamanda herhangi bir sorun olmadan port açıyordum. Şu andaki durumdan haberdar değilim, fiber geldiği andan beri superonline'a geçtik.Kusura bakmayın bu arada TTNET kullanıyorum 2 modemim var biri TTNET diğeri VODAFONE, VODAFONE dan port açamıyorum bu yüzden TTNET ten açmaya çalışıyorum bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.. Teşekkürler
hocam sizinle özel olarak iletişime geçebileceğim bir yer varmı?TTNET kullandığım zamanda herhangi bir sorun olmadan port açıyordum. Şu andaki durumdan haberdar değilim, fiber geldiği andan beri superonline'a geçtik.