Port Açmadaki Sorun

Kirito

Yeni üye
31 Ağu 2014
15
0
CyberArmy123 Tarafından çözüldü konu kilitlenebilir.

Verdiğiniz cevaplar için sağolun.
 
Son düzenleme:

gharmori

Uzman üye
6 Kas 2011
1,950
1
Andromeda G.
Selamun aleyküm
HakopsRat v1 kullanıyorum.Ama sanırım portlarda bir sorun çıkıyor eğer rat işleri ile haşir neşir bi arkadaş varsa teamviewer vere bilirim.

*No-ip kurdum

Hakops videosunda 7991 portunu kullanıyordu öylede açtım başka portta açtım olmadı yardım edebilecek olan varmı?Modem superonline
Forumda ki superonline port açma resimleri bende açılmadı.

Kardes senin modemin airties öyle port actik senle benimkide airties
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.