anka444 Üye Katılım 30 Eyl 2017 Mesajlar 203 Tepkime puanı 0 Kredi 0 8 Haz 2019 #1 wifi komşunun modem ara yüzü şiresi deyiştirilmiş port açamıyorum extradan bi program uygulama ilen aça bilirmiyim Not sanal makinada kali linux üzerinde beef de kullana bilmek için istiyorum
wifi komşunun modem ara yüzü şiresi deyiştirilmiş port açamıyorum extradan bi program uygulama ilen aça bilirmiyim Not sanal makinada kali linux üzerinde beef de kullana bilmek için istiyorum
S S9NTX Özel Üye Katılım 19 Ağu 2017 Mesajlar 6,377 Tepkime puanı 1,416 Kredi 0 9 Haz 2019 #2 Bildiğim kadarıyla panele erismeden acamazsin diğer yolda müşteri hizmetlerini aramak ama sana ait değil internet o yüzden zor Oyla 0 Downvote
Bildiğim kadarıyla panele erismeden acamazsin diğer yolda müşteri hizmetlerini aramak ama sana ait değil internet o yüzden zor
ENİGMA1 Uzman üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1,958 Çözümler 2 Tepkime puanı 40 Kredi 0 9 Haz 2019 #3 Modem arayüzünden port açabilirsiniz. Modem arayüzüne erişemediğiniz için port açmanızda mümkün değildir. Oyla 0 Downvote
Modem arayüzünden port açabilirsiniz. Modem arayüzüne erişemediğiniz için port açmanızda mümkün değildir.