port açmamıyorum

sedat999

Yeni üye
25 Ağu 2017
12
0
Arkadaşlar ben işyerimde yerel bir internet kullanıyorum. evde de ttnet. evde port açabiliyorum. ama iş yerinde ne yaptıysam port açamadım. İşyerimde fiberhat diye bi sistem var. çatıya bi ufak 1 karış kadar çanak taktılar. aşagıya 1 router koyup gittiler. adamları arayıp dedimki port açmak istiyorum. adam diyorki bizde statik ip yok. bu interneti bağlattım çünkü adil kullanım kotası yok. haftada 250-300 gb indirme işlemi yapıyorum. ve 600 hızla indiriyor.
Anlamak istediğim şey yerel hatlarda port açmak imkansız mı. yoksa ben mi yalnış yapıyorum. güvenlik duvarım kapalı. arayüze girip port açma işlemi yapabiliyorum. ama port check yapıyorum kapalı gösteriyor. her türlü yolu denedim boşuna.
sizlerin fikirlerini rica ediyorum

sedat999

Yeni üye
25 Ağu 2017
12
0
Ne Portu Acmak Isdiyorsun DarkComment Portumu
Acmak Icin - 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 Login:Admin,Sifre:Admin PortBolumunden DNSUTP Acin Ve Asagiya 1604 Yazin 1604=DarkCommentRat Portu :)

bunları yapmayı biliyorum zaten.
sadece port açılmıyor. port açma isteğim rat kullanacağım. ama bir türlü açamadım.

Ttnet alt yapısında port acamazsın ki zaten dostum.Açabilen görmedim yani.Extra program kullanmadan.:)

extra bişey kullanarak açabilir miyim ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.