Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerin için çok teşekkür ederimMERHABA DOSTUM
SEN YARDIM AÇAR AÇMAZ GELDİM
![]()
Türkiyede Port Açmak Malesef Sıkıntılı
Eğer Rat Benzeri Şeyler İle Uğraşacaksınız.
Ngrok Kullanmanızı Öneririm. Port Açmakla Uğraşmayın Portu Mesela Açtınız.
Ngrok Kullandığınızda Zaten O Port Otomatikmen Açılacak Sadece Dinlenmesi Gerekiyor.
Yani Portunuz Oluşmuş Açık Olabilmesi İçin Dilenmesi Gerekiyor.
Mesela Dark Coment Rat İndirin Ve Açtığınız Portu Dinleyin Ve Port Sorgulamada Portu Dinleyin Aktif Olarak Gözükecektir.
▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █Turk Hack Team Çaylak █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂
Çözdüm hocam teşekkürler, port aslında açılmış ama internette ki port sitelerinde kapalı olarak görünüyormuşMüşteri hizmetlerini arayıp sabit ip alın o zaman açarsınız.
bu arada konularımın arasında nasıl port açılır adlı bir konu mevcut okumanızı tavsiye ederim.
rica edrim birde o portu her zaman açık tutma işin bitince kapat ve rat'ı sanal makinada kullan, hack programlarını sanal makinada aç.Çözdüm hocam teşekkürler, port aslında açılmış ama internette ki port sitelerinde kapalı olarak görünüyormuş
Neden ki hack programı olarak sadece SpyNote kullanıyorum şuanrica edrim birde o portu her zaman açık tutma işin bitince kapat ve rat'ı sanal makinada kullan, hack programlarını sanal makinada aç.
Ya ratta zafiyet varsa? misal njrat'ın zafiyeti vardır uzaktan bilgisayarına sızabilmek kolaydırNeden ki hack programı olarak sadece SpyNote kullanıyorum şuan
windows'um da ki SpyNote' yi linux'a atsam orda çalıştırsam kaldıgım yerden devam eder mi yoksa herşeyi en başından linux'a mı kurmam gerekir?Ya ratta zafiyet varsa? misal njrat'ın zafiyeti vardır uzaktan bilgisayarına sızabilmek kolaydır![]()
Linux'a gerek yokki kur sanal makinaya windows 7 at ratını devam et ama portu tekrar modemden açacaksın kendi bilgisayarından hacking programları çalıştırma içerisinde ne olduğunu bilemezsin çoğu kişi decompile edip kodlarına bakıyor ama %100 kimse emin olamaz mesela njrat ta kim tahmin ederdi açık var?windows'um da ki SpyNote' yi linux'a atsam orda çalıştırsam kaldıgım yerden devam eder mi yoksa herşeyi en başından linux'a mı kurmam gerekir?
Çok doğru diyosun , peki SpyNote hakkında bi bilgin varmı hocam 2 apk yüklesem 2 si de çalışır mı yoksa ilk yüklediğim apk 2. sini yüklediğimde iptal mi olur?Linux'a gerek yokki kur sanal makinaya windows 7 at ratını devam et ama portu tekrar modemden açacaksın kendi bilgisayarından hacking programları çalıştırma içerisinde ne olduğunu bilemezsin çoğu kişi decompile edip kodlarına bakıyor ama %100 kimse emin olamaz mesela njrat ta kim tahmin ederdi açık var?