Private DDOS Exploit

omerutd10

Yeni üye
18 Ara 2006
5
0
Merhaba arkadaslar.. Özel olarak c++ da yazılmış syn attack exploitidir.. Ozellikleri hakkinda birazcık bilgi vermek gerekirse

- .txt dosyası icerisine manuel olarak ekledigimiz 100.000 adet ip adresini exploit yardımı ile cagırarak hedef gösterilen ip adresine syn attack düzenlenir..

- istenirse manuel olarak .txt dosyası icerisine ip adresi ilave edilebilir..

- Juno tarzı public exploitler ile karistirilmasin.. ip port mantigi degil direk ip adresine saldiri düzenlenir, hedef ip adresinde acik olan tüm portlardan saldiri gider engellenmesi cok güc olup gbit seviyesinde donanımsal firewall olmadigi sürece engellenemez ve tespit edilemez..

- Linux işletim sistemi Dedicated server üzerinden kullanılır.. 1 gbit network hattına sahip bir sunucudan (Kendi co-loc sunucularım) 800 mbit'e kadar syn attack uygulanır..

- Botnet gibi Bot toplama derdi yoktur.. Antivirüslere yakalanma derdi yoktur..bot kaybı yasamak gibi bir sorun yoktur..

- Aldiginiz gibi tek bir komutla kullanmaya baslayabillirsiniz..

Detayli bilgi almak icin : msn yasak // !nFiNiTe msn adresi üzerinden iletisime gecebilirsiniz..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

hackerkont

Katılımcı Üye
26 Eki 2008
265
0
Selamun Aleykum arkadaşım güzel hoş anlatmışsında program veya exploit linki nerde?
 

Ahmed

Özel Üye
28 Eyl 2006
437
0
Hiçbir işe yaramaz birde botnetle karşılaştırmışsın :) İp banlandı mı program bir işe yaramaz =D
 

teo_34

Yeni üye
4 Kas 2009
6
0
IP ler droplandığında tekrar oturup .txt ye 100 bin tane IP mi ekliycez :))
bence saçma bi durum.. kaldıki juno.c zaten bunu yapıyor. extradan .txt dosyasında IP ekleyerek SYN atack yapmak pek mantıklı değil.
 

BARONHOLLANDA

Yeni üye
24 Ağu 2009
7
0
Etkılendım gercekten ıyı bır expoit olmalı nasıl temın edebılrıım spoofıng ıstemıyorum zaten txt ıp eklemk ısterım bır codum vardı cip.cip ona benzıyor bu yardımcı olursanız temın etmek ısterım ancak lınux ıse kullanabılırım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.