Program,ai,grafik ve ingilizce öğrenmek istiyorum

Teşkilat97

Yeni üye
6 Kas 2022
5
1
GAZİANTEP/ŞEHİTKAMİL
merhaba ben çok iş aradım ama hiçbiri bilgisayar dışında ilgimi çekmedi sebebi ise bilgisayar ile nerdeyse 7 yaşından beri kullanıyorum oyun ve çok karıştırıyorum ve nerde yanlış yaptıysam düzltiyorum ve kendi işimi ve aı mi yapmak gerekir se iş alanlarına atılmak istiyorum
 

oldminer

Hunter / Malware Developer
1 Eyl 2022
239
111
hocam herhalde daha onceden bilgin yok bu konularda bunlari udemyden kurslar alip kendine cizelge belirliyip ogrenebilirsin ai programlama gibi seylerdede yardimci olabilirim ingilizce ve grafikde sende artik :)
 

Mascar

Kıdemli Üye
17 Kas 2021
2,474
2,231
Merhaba programlama, yapay zeka, ingilizce öğrenme gibi konuları udemy ile rahatça öğrenebilirsiniz fakat grafik tasarım ile ilgili kursların pek verimli olmadığını düşünmekteyim çoğunluk arayüz tanıtımı, grafik alanındaki terim vs. konuları olarak geçmekte bunun yerine YouTube gibi ücretsiz platformlarda ki teknik ve detay içeren videolar daha çok işimize yaramaktadır. Öneri Yt kanalları:
Onur Naci Öztürkler, Tasarımcı Dayı, Grafik Sanat.
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,743
1,364
Merhaba,

Programlı bir şekilde
birçok kaynak kullanarak kendinizi eğitirseniz başarılı olabilirsiniz. YT ve Udemy kullanmanızı öneririm.

İyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.