Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacker olmak için bir sistemdeki açıkları görebilmen gerekli. Mesela web hacking ile uğraşacaksan PHP öğrenebilirsin. Çünkü web sitelerinin çoğu PHP ile kodlanmaktadır.
Eğer trojan, keylogger falan yazmak gibi bir amacın var ise Python öğrenebilirsin. Python programlama dilleri arasında en kapsamlılarındandır.
bak mantğı anlaman için hazır programlar kullan linuxdan ve başta html+css+php öğren javascriptde öğrenirsen parada kazanırsın sonra python öğren temellerini öğren python hack yapmak için kolay birdil pythonda socket programlamayı öğrenmelisin trojan fln yazabilirsinBİRDE ALGORİTMA y öğren.
ben şuan kendim html css azcık php ,python arkakapı yazacak kadar biliyorum ve bol bol araştırma yap İngilizcede öğren. bu yazı oldu sana programcı web geliştiricisi ve hacker
Bu tamamen "ne" yapacağınla ilgili. Web için farklı, Android için farklı, diğer OS'lar için farklı farklı dilleri bilmek gerekiyor. Örneğin Android için bir şeyler düşünüyorsan Java öğrenmelisin.
web hacking icin php ogrenmeni oneririm ama php ogrenmek icin html/css- i de ogrenmelisin daha sonra isdersen Javascript-de ogrene bilirsin, kendi hack aracini yazmak isdersen python senin icin iyi bir baslangic olacaktir