Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere imzandan anladığım kadarıyla hack ile uğraşıyorsun. O zaman Python kesin öğren derim. Exploit falan yazacak seviyeye gelirsen kimse tutamaz seni.
Python ile görsel arayüzde ne kadar ileri gidebilirim diye sormuşsun, emin olmamamla beraber sanırım cevap çok değil. Ancak yine de Python diyorum ben.
Bi de tabi programlamayla en çok ne yapmak istiyorsun o da önemli
Sıkıntı olmaz kardeşim merak etme. Ticari açıdan düşünürsen eğer php veya asp.net öneririm ancak hack ile uğraşacaksan python öğren.sadece hack için değil kardeşim ilerde iş ararken en çok lazım olan ve sağlam bi program . olabilir birde şunu sormuştum . c# az buçuk biliyorum . tamamen öğrenmeden başka dil öğrenmem sıkıntı olurmu acaba
Sıkıntı olmaz kardeşim merak etme. Ticari açıdan düşünürsen eğer php veya asp.net öneririm ancak hack ile uğraşacaksan python öğren.
Evet web programlama ile uğraşmayacaksan gerek yok bu dillere. Python öğrenebilirsin.Albayım daha iyi bilir muhtemelen ama benim bildiğim kadarıyla web programlama ile uğraşmayacaksan php asp.net öğrenmenin hiçbir anlamı yok. Ayrıca günümüzde bildiğim kadarıyla Python için de çok iş imkanları var