merhaba herkese iyi formlar yazılım öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım hangi programlara ve hangi dile öncelik vermeliyim bu konu hakkında pek fazla bilgim yok şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi formlar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, yazılım öğrenmeye başlamak istiyorsan önce temel bir programlama dili seçmen iyi olur. Çoğu kişi için Python başlangıçta daha kolaydır çünkü hem sözdizimi basit hem de internette çok fazla kaynak var.merhaba herkese iyi formlar yazılım öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım hangi programlara ve hangi dile öncelik vermeliyim bu konu hakkında pek fazla bilgim yok şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi formlar dilerim
En kolay olan python ama ne alanında ilerlemek istiyorsun ona karar ver ondan sonra yol çiz hepsini öğrenmeye kalkma web de ilerleyeceksin mobilde mi ona karar ver eğer siber güvenlik istiyorsan python php js öğren burada ücretsiz eğitim veriyorlar https://www.btkakademi.gov.tr/merhaba herkese iyi formlar yazılım öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım hangi programlara ve hangi dile öncelik vermeliyim bu konu hakkında pek fazla bilgim yok şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi formlar dilerim