Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bilgisayar mğhendisliği ögrencisiyim bu sene ingilizce hazırlık okudum bildigim kadarıyla c programlama diliyle baslamalısın bunu için videoyu mühendisforum diye site var orda var bakabilirsin ancak epey xamanını alacak diyim sana ögrenmek
dostum önce bir dil öğrenmelisin daha sonra o dili makina diline yani bilgisayarın anlayacağı dile çeviren bir program vardır. buna derleyici(compiler) denir. o dil için hangi derleyici kullanılıyorsa onu indirecen ve yazdıklarını orada yazacan word yada notpad de değil
daha sonra compile butonuna tıkladığında yaptığın hataları bulup sana gösterecek. bu hatalar %90 yazım hatalarıdır. eğer hata yoksa run butonuna tıkladığında program çalışır.
en basit haliyle olay budur. daha basit anlatılmaz.inşallah anlamışsındır. sana kalan bir dil seçip onu öğrenmen. tavsiyem c veya visual basic.