Program yaptırma

burak2385

Yeni üye
8 Eyl 2009
30
0
Merhaba Arkadaşlar

İnternet üzerinden kullanıcıların bilgi girişi yapabileceği yaptıktan sonra istediği zaman düzenleyebileceği bir program arıyorum yada yapan birini arıyorum özeti bu.


Detaylı Açıklama
Excel Tarzı bir sistem ile İnternet üzerinden adını soyadı tel adres bilgilerini falan girecekleri bir sistem olacak ve bu sistemde bilgileri girdikten sonra anında bende görüntülenecek ve her ayrı kullanıcı girdiği bilgiler bir excel tablosu vb. sistem de toplu halde listelenecek ve onları gruplara ayıra bileceğim bir programa ihtiyacım var kullanıcılar programa şifreli olarak giriş yapacak.

Bu Tarz bir programı nereden bulabilirim yada kime yaptırabilirim ?
 

burak2385

Yeni üye
8 Eyl 2009
30
0
Hayır Bilgisayara kurulacak program ama gönder seceneği olucak oraya bastıktan sonra bana bilgileri ulaşıcak ama diyelimki yanlış bilgi yazmış sonra istediği zaman ordan tekrar değiştirebilicek ve günce hali olucak yine bende
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.