PeRFeeCt Yeni üye Katılım 11 Tem 2015 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Kredi 0 11 Tem 2015 #1 Selamun aleykum ben program yazmak istiyorum bunu nasıl öğrenebilirm program yazmayi
02d3 Kıdemli Üye Katılım 23 Haz 2015 Mesajlar 2,581 Tepkime puanı 1 Konum LA Kredi 0 11 Tem 2015 #2 VB.net öğren.C öğren. Oyla 0 Downvote
Refuce Katılımcı Üye Katılım 24 Haz 2015 Mesajlar 269 Tepkime puanı 0 Kredi 0 11 Tem 2015 #3 Visual Basic konularına bakmanı öneririm ,yalnız sıkmadan bıkmadan devam etmeyi bilmen lazım. İyi Forumlar. Oyla 0 Downvote
Visual Basic konularına bakmanı öneririm ,yalnız sıkmadan bıkmadan devam etmeyi bilmen lazım. İyi Forumlar.
Pahom Üye Katılım 8 Şub 2015 Mesajlar 227 Tepkime puanı 0 Konum Ankara Kredi 0 11 Tem 2015 #4 02d3' Alıntı: VB.net öğren.C öğren. Genişletmek için tıkla ... Abi ne yaptın sen öyle direk VB.Net C öğren demişsin Adamın bilgisi yok daha belliki Forumda bir çok konu var bu konular içinde Hangi Programlama Dilini Seçmeliyim gibi soruların cevabıda fazlasıyla var biraz araştırırsan bulabilirsin. Oyla 0 Downvote
02d3' Alıntı: VB.net öğren.C öğren. Genişletmek için tıkla ... Abi ne yaptın sen öyle direk VB.Net C öğren demişsin Adamın bilgisi yok daha belliki Forumda bir çok konu var bu konular içinde Hangi Programlama Dilini Seçmeliyim gibi soruların cevabıda fazlasıyla var biraz araştırırsan bulabilirsin.
vatansevr Katılımcı Üye Katılım 23 Haz 2015 Mesajlar 328 Tepkime puanı 1 Kredi 0 11 Tem 2015 #5 c# için visual basic indir boyutu biraz büyük ben bugun indiridim hiç bişe anlamadım henüz videolarını falan da izlemeni öneririm Oyla 0 Downvote
c# için visual basic indir boyutu biraz büyük ben bugun indiridim hiç bişe anlamadım henüz videolarını falan da izlemeni öneririm
'CaSToR Uzman üye Katılım 1 Kas 2014 Mesajlar 1,606 Tepkime puanı 0 Konum Şangay Kredi 0 11 Tem 2015 #6 Ilk olarak c ile başlamanı öneririm çünkü c'yi tam anlamıyla kavrarsan diğerlerini öğrenmen fazla zaman almayacaktır Oyla 0 Downvote
Ilk olarak c ile başlamanı öneririm çünkü c'yi tam anlamıyla kavrarsan diğerlerini öğrenmen fazla zaman almayacaktır