Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a abilerim yaşım 16 lise bitince Hava harp okulu düşünüyorum ve oranın bölümlerine baktım Bilgisayar, Yazılım mühendisliği gibi birçok bölüm var arasındaki farklar neler birde program yazmak için hangi dilden başlamalıyım nasıl öğrenebilirim
istiyorsan vb.net ile başla derim. Çok zor değil kodları basit.Gelişincede kullanablirsin ayrıca C# C+ C++ gibi dillerlede alakası olduğundan geçişinde daha rahat devam edebilirsin.
Kardesim bakma python filan Once Algoritma ogren ondan sonra vb.net e giris yap basit arayuzu var dersler var youtubede bulabilirsin kendini gelistirebilirsin ondan sonra c# yada c++ ya gecebilirsin
Bir arkadaşımız sana ilk olarak "C++ ve C#(Sharp)" Vermiş, Bu bence çok yanlış. Çünkü bu zorlukta dilleri öğrenmen senin için çinceden farksız olabilir , Tabii'ki burada seni yargılamıyorum "sen şöylesin, sen böylesin" vb. Yapmıyorum sadece sana bir öneri olarak "Python" Dilini öğrenmeni tavsiye ederim.
Eğitim konusuna gelirsek, Kitapçılardan Python dersi veren kitaplar, internette videolar, veya bu forum Birsürü kaynak var. Yolun açık olsun, umarım istediğin bölümü okursun.
Birde Bir arkadaş yazılım mühendisliği demiş neden bilgisayar mühendisliği değilde yazılım biraz açıklarmısınız ( Hava harp okuluna girip bir pilot olarak çıkmam gerek bu iki bölüm arasında kaldım ve programlamada zor bir iş biliyorum şimdiden başlamak amaçlı