Programcılığa başlıyacağım

Whoareyou

Katılımcı Üye
2 Ocak 2016
475
0
Arkdaşlar öncelikle merhaba,ben programcı olmak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağım hangi programları kullanacağım gibisinden hiçbir şey bilmiyorum.Yardım ederseniz sevinirim sağolun.
 

DarknessGuardian

Katılımcı Üye
29 Ağu 2015
728
0
C den basla sonra c# ve ya java . Java onerimdir

c den basla ama unutma gelecegin dili python python cok is yapacak

Başlangıç için C biraz zor olmazmı sizcede. Çok klişe bir laf biliyorum ama ben şuan Python'ın yanında C de öğreniyorum ve kesinlikle C'nin Python'dan daha zor olduğunu söyleyebilirim. Hem nesne tabanlı bir programlama dili daha yararlı olur bence.

benim amacım tam bir programcı olmak

Anladım ama sorduğum şey oyun mu yapmak istiyorsun, android app'i mi yoksa masaüstü uygulaması mı? Bunların arasından hangisini en çok seveceğini düşünüyorsun?
 

ironx1

Katılımcı Üye
31 Eki 2015
493
0
Tek yapman gereken yeni başlayanlar için herhangi bir programlama dili kitabı alman.
Bölye bir kitap alırsan çok iyi olur.Benim önerim ruby den başla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.