Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
exe dosyası txt ile açılamaz bunun için ters mühendislik byte code gibi metholar ile cracklenmektedir. Text olarak açmanız hiçbir şeyi değiştirmez sadece size yanlış hatalı kodlar verir anlamsızdır..internette cracki olmayan bir program var onu nasıl crekleyebilirim exe dosyasını txt ile açtığımda içinde lisans kodunu hatalı girdiniz diye bi yazı buldum ama txt den açtığım için değiştiremiyorum başka programlar denedim olmuyor
Programın oyun yada tool yada herhangi türüne göre değişiyor diye biliyorum ne programı olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim.internette cracki olmayan bir program var onu nasıl crekleyebilirim exe dosyasını txt ile açtığımda içinde lisans kodunu hatalı girdiniz diye bi yazı buldum ama txt den açtığım için değiştiremiyorum başka programlar denedim olmuyor
Programın oyun yada tool yada herhangi türüne göre değişiyor diye biliyorum ne programı olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim.
program nedir hocam?
Programın oyun yada tool yada herhangi türüne göre değişiyor diye biliyorum ne programı olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim.
revers enginering Sadece tek bir uygulamadan ibaret değildir. CFF Explorer, BinText gibi araçlarla öncelikle uygulamanın statik analizi yapılır. Ardından, yeterli veri toplandıktan sonra (örneğin string bilgileri gibi), dinamik analiz aşamasına geçilir. Bu aşamada IDA, x64dbg gibi araçlar kullanılarak entry point’ten itibaren adım adım analiz yapılır; hangi kodun neyi etkilediği incelenir, bayraklar ve akışlar gözlemlenerek uygulamanın davranışı anlaşılmaya çalışılır. Tabi kullanıdığınız toolara hakim olmak gereke biliyor bazen.program nedir hocam?
hocam bunu sormamıştım authorun hangi program ile uğraştığını sordum sadece belki server side sıkı değilse halledebileceğimi düşünüyordum o kadar, güzel açıklamanız için teşekkürler yine derevers enginering Sadece tek bir uygulamadan ibaret değildir. CFF Explorer, BinText gibi araçlarla öncelikle uygulamanın statik analizi yapılır. Ardından, yeterli veri toplandıktan sonra (örneğin string bilgileri gibi), dinamik analiz aşamasına geçilir. Bu aşamada IDA, x64dbg gibi araçlar kullanılarak entry point’ten itibaren adım adım analiz yapılır; hangi kodun neyi etkilediği incelenir, bayraklar ve akışlar gözlemlenerek uygulamanın davranışı anlaşılmaya çalışılır. Tabi kullanıdığınız toolara hakim olmak gereke biliyor bazen.
Pardon ben yanlış algıladım.hocam bunu sormamıştım authorun hangi program ile uğraştığını sordum sadece belki server side sıkı değilse halledebileceğimi düşünüyordum o kadar, güzel açıklamanız için teşekkürler yine de![]()