selamün aleyküm bir proğram var türkçesi yok türkçe xml nasıl hazırlayabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dostum sen xml dosyasını buraya atarmısın@'CaptainKanka türkçe nasıl yazacağım hangi kelime
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Language Value="English" LangID="1033" Autor="testesser">
<Menu>
<menüDatei Value="_File" />
<menüDateiAddonsIntegrieren Value="_Integrate Addons" /><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Language Value="Türkçe" LangID="1034" Autor="'Captainkanka">
<Menu>
<menüDatei Value="_File" />
<menüDateiAddonsIntegrieren Value="_Entegre Eklentileri" />ben dosyanın tamamını çevirmem yukarda gösterdiğim gibi value kısmından sonraya istediğin yazıyı yani önceki yazan değerin türkçesini yazacaksın örneği burada verdim@'CaptainKanka dosyayı ne zaman gönderirsin
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Language Value="English" LangID="1033" Autor="testesser"> <Menu> <menüDatei Value="_File" /> <menüDateiAddonsIntegrieren Value="_Integrate Addons" />
Bu kısımını yapıyorum gerisini sen yaparsın
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Language Value="Türkçe" LangID="1034" Autor="'Captainkanka"> <Menu> <menüDatei Value="_File" /> <menüDateiAddonsIntegrieren Value="_Entegre Eklentileri" />
Gİbi
diğer dil dosyalarını yollarmısınız bir yeri yanlış yapmış olabiliriz. Veya programa eklenmesi gerekiyordur. Eğer eklenmiyorsa hazır ingilizce dosyasının içinin sadece valuelerini değiştirin en yukarda lang id ve author a dokunmadan ama önce yedeğini alın@'CaptainKanka olmadı proğram türkçe olmadı hala
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Language Value="Türkçe" LangID="1031" Autor="eskehacettepe">
<Menu>
<menüDatei Value="_Dosya" />
<menüDateiAddonsIntegrieren Value="_Entegre Eklentileri" />