Programlama öğrenmek

Yankeski

Üye
14 May 2016
69
0
İstanbul
Programlama öğrenmek için kitap mı daha mantıklı yoksa udemy, youtube tarzı sitelerden video izlemek mi ? izleyebileceğim yolları için tavsiyeniz var mı ?
 

Liserjik

Kıdemli Üye
11 Ağu 2018
2,180
7
6
Açıkçası video vs. görsel kaynakları pek önermem. Yerine dili geliştiren vakfın/firmanın dokümantasyonlarını kurcalamanızı öneririm. İzleyeceğiniz yol olarak sadece pratik yapmanız gerek. Kendiniz için iş kolaylaştırıcı araçlar yaparak hem bildiklerinizi tekrarlamış hem karşılaşacağınız sorunlar ile bilmediğiniz kısımlarıda öğrenecek olursunuz.
 

wαɴderѕ

Kıdemli Üye
16 Ocak 2016
2,023
40
Merhaba, ben yazılım müh. öğrenicisiyim genel olarak elimde hem online kaynaklar hemde kitap olarak kaynaklar bulunmakta ama ben internetten izleyerek anlıyorum yani udemy bence çok iyi bir kaynak olacaktır
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.