http://i.hizliresim.com/X4OoZ3.png
Bu tablo hakkında düşünceleriniz neler benim için bir rehber olabilir mi ?
Bu tablo hakkında düşünceleriniz neler benim için bir rehber olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkeder oyun ıcın farklı bir dil web tasarım ıcın farklı html ile web tasarıma başlıya bılırsın mesela ama masaustu programlama yapamazsınMesela web tasarım desek dil çok şeyi değiştirir mi farkeder mi yani çok ?
farkeder oyun ıcın farklı bir dil web tasarım ıcın farklı html ile web tasarıma başlıya bılırsın mesela ama masaustu programlama yapamazsın
css e gerek kalmadan html ile de tasarım yapılır dandık olsada html olmadan css de bir işe yaramaz ne yazıkkı html programlama dili değil tasarım dilidircss demek istediniz sanırım ?
css e gerek kalmadan html ile de tasarım yapılır dandık olsada html olmadan css de bir işe yaramaz ne yazıkkı html programlama dili değil tasarım dilidir
onerdıgın yol cok yanlıs kacıyor kardes html css hatta js sonra php gecmelıhtml sitenin yapı tasıdır. Aslında dediğinizde dogru fakat web tasarım deyince daha cok css aklıma geliyor. O da grafik işidir zaten.
Herkesin belirli alanı vardır , php bilen css bilen gibi ; her ikiside ogrenilebilir tabii ki de. Fakat soyle yol izlemesi gerektiğini dusunmekteyim.
html > php > css
onerdıgın yol cok yanlıs kacıyor kardes html css hatta js sonra php gecmelı
Mesela cmd den tüm bilgisayarımı taramak-gözden geçirmek-temizlemek yönetmek istiyorum
bunun için hangi dili bilmem gerekir?
ya da değişik programlar yapmak istiyorum
android ios için basit şeylerle başlamak istiyorum orta derecede ingilizcemde var zorlanacağımı sanmıyorum dilleri öğrenirken