Arakdaşlar Program kullanmadan Site Hack yapılamazmı ..
Mutlaka bir programmı kullanmak gerekli ?
Mutlaka bir programmı kullanmak gerekli ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardes sitedeki verileri değişip vs silip kendi indeximizi yapıştırcaz bunlar illa bir programmı gerektiriyor ..yapacağın işleme göre değişir diye biliyorum.
hmm tek tek şifre denemek çok uzun işlem demek ..Yapabilirsin bi siteyi görürsün tek tek paneli denersin tek tek denersin şifreleri
manuel sql ne demek ?Manuel sql yapabilirsin
kardes bunlar için programlar var web site güvenlik kısmında 2GB lık dev hack arsivi var orda bütün isini görecek seyler var ..md5 şifresini nasıl çözerim
sql açıklı siteleri programla yapabiiliyorum ve o programlarda admin şifre 20 tane tek tek deniyor ben öle demiyorum direk şifre girmeden sisteme girmek diyorum öle birşey mümkün değilmi ?Sql açığı ile yapabilirsin ama açık taramayı biliyorsan ama bilmiyorsan sana bir tane sql açığı tarıyıcısı gerekiyor oda bir program olduğu içinama indexi kendine atabilirsin host alıcaksın sadece admin sen olduğun için zaten hostu ele geçirir sonrada istediğin gibi siteyi ele geçirir yazarsın işte ''Hacked by THT'' falan
![]()
sql açıklı siteleri programla yapabiiliyorum ve o programlarda admin şifre 20 tane tek tek deniyor ben öle demiyorum direk şifre girmeden sisteme girmek diyorum öle birşey mümkün değilmi ?