Q QAWZSE Üye Katılım 27 Şub 2012 Mesajlar 109 Tepkime puanı 0 Kredi 0 9 Eyl 2014 #1 arkadaşlar ben dev c++ kullanıyorum ve proje başlığı altındaki seçeneklere basılmıyor durumda nedeni nedir resim: [/url][/IMG]
arkadaşlar ben dev c++ kullanıyorum ve proje başlığı altındaki seçeneklere basılmıyor durumda nedeni nedir resim: [/url][/IMG]
WhisPer* Uzman üye Katılım 20 Nis 2013 Mesajlar 1,880 Tepkime puanı 1 Konum Balıkesir Kredi 0 10 Eyl 2014 #2 ilk olarak bir proje oluşturmalısınız.. oluşturduğunuz bir proje olmadığı için oradakiler pasif gözüküyor.. Proje oluşturmak için şu yolu izleyin ; Dosya > Yeni > Proje buradan projenizin türünü ve dilini seçin. daha sonra tamam diyerek projeyi kaydedin. artık o kastettiğiniz proje kısmı aktif olacaktır.. Oyla 0 Downvote
ilk olarak bir proje oluşturmalısınız.. oluşturduğunuz bir proje olmadığı için oradakiler pasif gözüküyor.. Proje oluşturmak için şu yolu izleyin ; Dosya > Yeni > Proje buradan projenizin türünü ve dilini seçin. daha sonra tamam diyerek projeyi kaydedin. artık o kastettiğiniz proje kısmı aktif olacaktır..