Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam yapamazsın boşuna uğraşma adamlar buna birsürü şey eklemiştir.
Başka birşey düşün bence.
yorumun için teşekkürler dostum. ama yapılmayacak bişey değil sadece iyi yalıtkan bi sıvıya ihtiyacım var eminim bu forumdada benzerini yapanlar vardır bunun için yardım istedim
Hocam yaparsın da donanımlar bozulabilir bunun için koruma falan eklemişlerdir donanımlara
çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsunZekice olan herşeyi takdir etmişimdir. Yolundan dönme kardeşim çok mantıklı bir proje.
Kardeşim yardım içerikli konularını yardın merkezine açmalısın çünkü sorunlarına kısa sürede bir uzman eliyle çözüm bulursun aksi takdirde bu şekilde hem çözüm bulamazsın hemde yanlış yere konu açarak forumu kirletmiş olursun gördüğün gibi konuya da zaten saçma sapan yorumlar gelmiş yardım istiyorsun adamlar yok yapamazsın bilmem ne dediğim gibi konularını uygun yere açarsan sende rahat edersin modlarda iyi forumlar umarım faydalı olabilmişimdir...
Elektriği İletmeyen Ve Parçalara Zarar Vermicek Sıvılar Sana Yardım Sağlayabilir Saf Su Bildiğim Kadarıyla İşine Yarar![]()
teşekkür ederim kardeşim ama forumda yeni sayılırım kusurum varsa affola
Sorun yok taşıdım
Proje güzel bir şey ancak bu geldi aklıma. Ya sızma olurda kısa devre yaparsa?