Hayırlı ramazanlar beyler prorat kurdum her şeyi ayarlıyorum kendim denemek için kendim tıkladım virüse kendi bilgisayarımda oluyor mu diye test ettim ama bağlan diyince sürekli bağlantı koptu diyor acil yardım edebilirseniz çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerebileceğin bi yazılım varsa söyle onu kullanayım kardeşim her şeyi de gözden geçirdim olmuyorhocam ciddi misin ? valla helal olsun bir de 1.0 sürümü
Ölüyü yaşatamazsın hocam. Ama yine de ille kullanacağım dersen, o ayarladığın herşeyi gözden geçirebiliriz![]()
TheFatRat ile istediğiniz cihaza rat atabilirsiniz.Hayırlı ramazanlar beyler prorat kurdum her şeyi ayarlıyorum kendim denemek için kendim tıkladım virüse kendi bilgisayarımda oluyor mu diye test ettim ama bağlan diyince sürekli bağlantı koptu diyor acil yardım edebilirseniz çok sevinirim
tamam kardeşim teşekkür ederimTheFatRat ile istediğiniz cihaza rat atabilirsiniz.
Prorattan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
tamam kardeşim teşekkür ederimVenom, async, quasar, njrat Golden, lime, danger kullanmanı öneririm. Eski ratlar işe yaramaz artık.
nereden indirebilirim peki internetten bulamadımTheFatRat ile istediğiniz cihaza rat atabilirsiniz.
ve kali linux daha mı mantıklı bu işlemler içinTheFatRat ile istediğiniz cihaza rat atabilirsiniz.
nereden indirebilirim peki internetten bulamadım
Evet kali daha kullanışlı bu attığım tool da kali üzerinde çalışıyor zatenve kali linux daha mı mantıklı bu işlemler için
ÇOK SAĞOL HOCAM SON Bİ SORU KUSURUMA BAKMA AMA VİDEONUN İÇİNE YÜKLEYEBİLİR MİYİZ BUNU BİR TELEFONA ERİŞMEK İÇİN İLLA PC OLMAK ZORUNDA MIEvet kali daha kullanışlı bu attığım tool da kali üzerinde çalışıyor zaten
Programı incelerseniz farklı alanlar için virüs oluşturabildiğinizi görebilirsiniz yani telefona erişmek için de kullanılır.ÇOK SAĞOL HOCAM SON Bİ SORU KUSURUMA BAKMA AMA VİDEONUN İÇİNE YÜKLEYEBİLİR MİYİZ BUNU BİR TELEFONA ERİŞMEK İÇİN İLLA PC OLMAK ZORUNDA MI