Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize güzel bir gece dilerim. Konuya hemen geçiyorum. THT'ye kayıt olmak için Gmail hesabı oluşturmuştum. Ancak Google'ın Gmail gibi hiçbir hizmetini kullanmak hoşuma gitmiyor. Bu benim kişisel tercihim tabii ki. Neyse, seçenekler bölümünden mail adresimi ProtonMail olarak değiştireyim dedim. Sistemin ProtonMail'i yasakladığını bildiren hata mesajı aldım. Neden ProtonMail yasaklandı, ne zararı var bilmiyorum. Yöneticiler bilgi verirlerse çok sevinirim. Bana göre ProtonMail'in yasaklanması gereksizce geliyor. Sonuçta tek kullanımlık mail değil bu da Gmail gibi bir mail servisi.
Şimdi "ProtonMail hesabı rahatlıkla açılabiliyor, multi hesaplar çoğalır." gibisinden bir şey düşünebilirsiniz normal olarak, ama aynısını Gmail için de yapıldığını belirtmeliyim. Zaten ben de Gmail'i bu şekilde açtım.
Sizin düşünceleriniz nelerdir, haklı mıyım, haksız mıyım. Tartışalım istedim. Eğer haklıysam da bu yasağın kalkmasını rica ediyorum yönetimden.
Şimdi "ProtonMail hesabı rahatlıkla açılabiliyor, multi hesaplar çoğalır." gibisinden bir şey düşünebilirsiniz normal olarak, ama aynısını Gmail için de yapıldığını belirtmeliyim. Zaten ben de Gmail'i bu şekilde açtım.
Sizin düşünceleriniz nelerdir, haklı mıyım, haksız mıyım. Tartışalım istedim. Eğer haklıysam da bu yasağın kalkmasını rica ediyorum yönetimden.