Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim buyur : linkOyyundestek: Prototype 2 Prototypeenginef.Dll Hatası Ve Çözümü
kardeşim sorunun şu: oyunu crack yaparken crack dosyasının içinde .dll uzantılı dosyayı virüs programın siliyor o yüzden bu hatayı veriyor virüs programını kapa ve tekrar crackle
aklıma şuan başka bişi gelmiyor kardeşimHatayı okuyup google'a yazıp bakmayı biz de biliyoruz. Hata o hata değil bir kere. Post kasmaktan başka bir şey düşünmüyorsunuz.
Kardeş antivirüs kullanmıyorum önceden oynuyordum oyunu win8'de. Pc'yi sıfırladım bu hatayı aldım uğraştım 1 gün olmadı. Win 7 'ye geçtim yine aynı hata.
Prototype2engine.dll dosyasını c:/windows/system32/ dizinine atınız yada hata veren uygulamanın kurulu olduğu dizine atınız.
ilk defa DLL hatası görmüyorum.
tavır yapma.üslübuna da dikkat et..hem öneri ve görüş istiyorsun hem tavır yapıyorsunuz..o halde konuyu nıe acıyorsun? cok biliyorsan..yap o zaman kendın..
Kardeş bak öğrendiğim kadarını sana da öğretmeye çalışayım. O çözüm yolu bulunamayan dll hataları için geçerlidir. Burada durum farklı gördüğün üzere. Yinede önerin için saol.
senin bilmişligin kadar benım unutmuşlugum war..senin ögretıne ihtiyacım yok benım..öneri istemişssin ..önerimi sundum..işine yararsa alırsın kendıne..yaramazssa eyv dersın gecersın..kimseye saygısızlık yapmaya hakkın yok senın...
Hatayı okuyup google'a yazıp bakmayı biz de biliyoruz. Hata o hata değil bir kere. Post kasmaktan başka bir şey düşünmüyorsunuz.
Dostum sana hem yardım ediyoruz hem de suçlu oluyoruz üslubuna dikkat et senin gibiler yüzünden forum batıyor ama allahtan ki lamerlerden çok yok
Verdiğim linkte herşey tam anlatılıyor bu arada elin vardı ama googleya yazamıyorsun bu da senin sorunun ne diyeyim.
Diğeri ise hatanın anlamını googleye yaz tabi yazabilirsen ingilizcen olmadığı için bilemezsin tabi hatada dll bulunmuyor diyor fakat sen bunu anlıyamıyorsun çok tavır yapıyorsan alma korsanı sonra da burda boş boş ötme kes ve konu kilit /// pls
Verdiğim linkte kesinlikle hata yok bu sorunun çözümünü herkes yapıyor ve hata aynı şekilde sen yanlış yapıyorsan bize laf atmıcanSuç bizde zaten senin soruna cevap verdik.Post kasmaya gelince bak bakalım profilime 1 tane boş mesaj varmı
![]()
//Güncel.
DLL'yi dosyaya atman gerekiyor ingilizce hocası![]()