Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spammer yazıyorumda bir yerden sonra ip ban attığı için proxy lazım oluyorkali linux kullanıyorsan torbrowser-launcher kurabilirsin her actgında otomadik proxy ip alır ben konu olarak yayınlamıştım oraya bakarak kurabilirsin
nerde ne amaçla kullanmak istedigini yazarsan daha cok yardım edebilirim.
hocam onları düşündüm ancak yeterli olmuyor. tamamen otomatik kuracağım. düşündüğüm şey siteden proxy çekecek > proxy checkleyecek > response ip ban olarak verdiğinde proxyi kullanacak ve bunu sürekli döngüye sokacakvpn programlar var onlardan kurmayı deneye bilirsin kali linux a openvpn free versiyon nasıl eklenir çalıştırılır konu olarak bir kac gün icinde atabilirim diye düşündüm şimdi
şimdi şöyle bir şey var proxy aldınızı free proxy ler genelde kullanıldgından bir cogu ölüdür zaten para ile bile alsanız sıkıntılı olur kali ile yapacagnız kurulum ve işlemler sonrasında diyelimki bir wep sayfası actınız proxy öldü o an anında canlı başka bir proxy ye gecer ucretsiz parasız ve canlı yani size kesindi asla yaşatmaz işinize yararsa anlatımını yapar konu olarak atarımhocam onları düşündüm ancak yeterli olmuyor. tamamen otomatik kuracağım. düşündüğüm şey siteden proxy çekecek > proxy checkleyecek > response ip ban olarak verdiğinde proxyi kullanacak ve bunu sürekli döngüye sokacak
Proxy lists,Proxy'e ihtiyacım var. Sürekli yeni proxy paylaşan herhangi bir site var mı? Veya proxy list alabileceğim herhangi bir yer?
toolum var kullanmak istersen linki GitHub - ladorex/Ladorex: Ladorex proxy toolProxy'e ihtiyacım var. Sürekli yeni proxy paylaşan herhangi bir site var mı? Veya proxy list alabileceğim herhangi bir yer?
toolum var kullanmak istersen linki GitHub - ladorex/Ladorex: Ladorex proxy tool
İkinizede teşekkürler deneyeceğimProxy lists,free list of anonymous proxy servers: HTTPS, Socks4, Socks5, txt-export ip-port and API-access — hidemy.name Bu site güncel olarak ip atıyor inceleyebilirsiniz.
Ladorex toolu gayet güzel çalıştı.Bedavayla uğraştığına değmez paran varsa satın al.
anlıyorum fakat o da free the speedx isimli github profilinden çekiyor ve api kullanıyor ProxyScrape | Unlock the power of the web with proxies siz bilirsiniz yine de çok gizemli şeyler yapıyorsanız dikkat edin istedimLadorex toolu gayet güzel çalıştı.
Yok hocam gizemli şeyler falan yapmıyorum bi spammer aracı sadece site üzerinden mail gönderiyor otomatik. Bir nevi trollemelik araç gibi.anlıyorum fakat o da free the speedx isimli github profilinden çekiyor ve api kullanıyor ProxyScrape | Unlock the power of the web with proxies siz bilirsiniz yine de çok gizemli şeyler yapıyorsanız dikkat edin istedim
Anladım İyi EğlencelerYok hocam gizemli şeyler falan yapmıyorum bi spammer aracı sadece site üzerinden mail gönderiyor otomatik. Bir nevi trollemelik araç gibi.
Star atabilir misiniz acaba ? :3Ladorex toolu gayet güzel çalıştı.
ProxyScrape bakmanı öneririm.Proxy'e ihtiyacım var. Sürekli yeni proxy paylaşan herhangi bir site var mı? Veya proxy list alabileceğim herhangi bir yer?