Ps1 Oyunlarını Cd ye YazmaK(ultra iso)Resimli Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
29 Tem 2009
210
0
ADIM1

İlk önce bu dosyayı
indirin ve yükleyin.

ADIM2

93980452rl1.jpg


Resimdeki işaretli simgeyi (CD İmajı Yazdır) tıklayın.

ADIM3

25001399ny1.jpg


İmaj Dosyası yazan bölümden PS1 oyununu seçin.
(PS1 oyun imajlarında genellikle 1, 2 veya 3 dosya cinsi bulunabilir. Bu dosyalardan en düşük boyutlu olanları [.mds, .cue, .ccd] seçin. Eğer bu dosyalar yoksa büyük olanları [.mdf, .bin, .img] da seçebilirsiniz. Ya da bazen tek dosya şeklinde de olabiliyor [.iso, .bin] bunları da direk yazdırabilirsiniz.

Daha sonra ise Yazma Hızı bölümünden mümkün olan en düşük hızı seçin ve Yazdır'a tıklayın. Yazdırdıktan sonra PS1 oyunlarını sorunsuzca oynayabilirsiniz


DOSYA TÜRLERİ (Önemli)

Bu bilgiler yalnızca PS1 oyunları için geçerlidir. Oyunu indirdiğinizde içinden çıkan imaj dosyaları hakkında bilgi vereceğim.

1- Eğer dosyalar .IMG, .CCD, .SUB ise CloneCD ile yazdırın.

2- .ISO ise Alcohol%120 ile yazdırın.

3- Yalnızca .BIN ise UltraISO ile yazdırın.

3- .CUE, .BIN ise Alcohol%120 veya UltraISO ile yazdırabilirsiniz.

4- .MDF, .MDS ise Alcohol%120 veya UltraISO ile yazdırabilirsiniz.

NOT: Dosyaları yazdırırken .CCD, .MDS, .CUE, gibi küçük boyutlu dosyaları seçerek yazdırın. Eğer bu dosyalar yoksa diğer dosyalardan yazdırın


****Bu arada istediğiniz bir oyun olursa buraya ****yazın yardımcı olabilirim

Emeğe Saygı(tşkr veya yorum yazmanız yeterlidir)
 

yigits35

Yeni üye
11 Eyl 2009
1
0
ben bu yöntemle birsürü ps2 oyunu yazdım sorunsuz calısıyor ama boyutu küçük olan oyunları dvd ye yazdıgımda cd yi okumuyor diye uyarı cıkıyor alcohol le de ultraisoyla da denedim sonuc aynı okumuyor yardımcı olurmusunuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.