PUBG Alternatifi Ücretsiz Oyunlar?

MetinSenturk

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
485
0
PUBG alternatifi ücretsiz oyun öneriniz var mı rules of survival demeyin opengl 4.1 hatası alıyorum eğer çözümü varsa olabilir şimdiden teşekkürler.
 

Leipson

Katılımcı Üye
16 May 2016
303
0
güzel kardeşim benimki
i3
nvidia geforce 720
en düşük ayarlarda bile çok kaliteli bi oyun ben 60 fps filan alıyorum şahsen çok lagda olmuyor öneririm :):)
 

x-Cod3

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
2,590
0
World
Last Man Standing, Fortnite, Unturned: Arena Mode, Islands of Nyne: Battle Royale, Islands of Nyne Battle Royale, MTA Pubg Serverları var araştırarak bulabilirsin.
 

MertCodex

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
451
0
Philadelphia
Biraz sabır.PUBG ninde cracklisi düşecektir elbette... ;)

botlarla mı oynayacaksın tövbe tövbe

azE8Zg.png


Mta PUBG Modu solo win anlık.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

EmreSlgn

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
540
1
Mars
bir aralar csgo da online olmaz diyorlardı ama şimdi???

Zaten Cs:Go cracki online değil...

Bence en ideali ve PUBG'ye en benzeyeni,zevk vereni MTA PUBG modlu serverlerdir.Rules of Survival falan oynamak istersen kendin bilirsin fakat pc versiyonunda fps düşüşleri çok oluyor.


PUBG Alternatifi derken kişinin bahsettiği olay PUBG'ye benzeyen yani PUBG gibi bir oyun önerin diyor.PUBG savaş oyunu savaş temalı bir oyun önerin demiyor...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.