Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazılım bilgisine ihtiyacın var ve mobildende olur ama zor PC öneririmSelam beyler. Ben Pubg Lite için config hazırlamak istiyorum. Configleri telefondan yoksa bilgisayardan tasarlamak daha iyidir? Ve Configleri nereden tasarlamak mümkün ve nasıl ulaşabilirim?
Peki bunları nereden yapa bilirim? Play Market"de Config tasarlama varmı?Yazılım bilgisine ihtiyacın var ve mobildende olur ama zor PC öneririm
Ve kolay işler değil bunlar confige göre değişir kodlanan
Mesela FPS Config kolay hazırlanır sekmeme Config zor hazirlanir
Öyle bir app yok maalesef metin editörlerinden yapabilirPeki bunları nereden yapa bilirim? Play Market"de Config tasarlama varmı?
Ben bidilgim kod editorlerden OluyorSelam beyler. Ben Pubg Lite için config hazırlamak istiyorum. Configleri telefondan yoksa bilgisayardan tasarlamak daha iyidir? Ve Configleri nereden tasarlamak mümkün ve nasıl ulaşabilirim?
Hayır oluyor zamanında çok ugrasmistim mesela pubg mobilde FPS configi kednim koduluyrodum activite.sav dosyasını editliyordumBen bidilgim kod editorlerden Oluyor
Teşekkürler abi.Öyle bir app yok maalesef metin editörlerinden yapabilir
Sana da teşekkürler abi.Ben bidilgim kod editorlerden Oluyor