Pubg mobilde hesapçalmayı nasıl yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Phising yani oltalama saldırısıdır.Oltama saldırısı için toollar kullanılır.Bu toollara örnek olarak Zphiser olabilir.İçeriği nedir anlatabilirmisin
Telden mi yapmak istiuyosun.Şunu sormak istedim nasıl kullanıcam
Zphiser ile phiahing saldiri yapabilirsin. Phohing sana fake link verir ve kullanici sifrelerini oraya girince senin onune düsePubg mobilde hesapçalmayı nasıl yaparım
EvetTelden mi yapmak istiuyosun.
Kurmayı ve kullanmayı bilmiyorumZphiser ile phiahing saldiri yapabilirsin. Phohing sana fake link verir ve kullanici sifrelerini oraya girince senin onune düse
Kişisel bilgi ifsalamaktan 1ile 3 yıl hapis cezası veya idari para cezasiArkadaşlar panel kullanmak ne kadar büyük bir suç?
Phishing deneyebilirsinizPubg mobilde hesapçalmayı nasıl yaparım
Termux u açtım nası lurucam pyphisher iDostum aç termuxunu Pyphisher kur oradan pubg mobile i seç vericek olan linki özelleştirip kurbanına at. 15 gün hesapda pus sonra F2A aç. Sonuç= hesap hayırlı olsun.
cTermux u açtım nası lurucam pyphisher i
İyi günler phishing yöntemi ile yapabilirsiniz forumda detaylı konular bulunmaktadırPubg mobilde hesapçalmayı nasıl yaparım
Sırasıyla girdim şimdi ne yapıcam
Sırasıyla girdim şimdi ne yapıca
F droid
Hangisini indireyim