Mobil Pubg mobile kasma sorunu android

TheDrigch

Üye
25 Nis 2020
91
0
General Mobile gm8 kullanıyorum pubg mobile oynuyorum android de ancak kasıyor gfx tool kullandım ilk gün çok iyiydi kasma felan yoktu ancak 2.-3. günler yine kasmaya başladı
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,881
248
İstanbul
Telefonda arkada çalışan uygulamalar ile beraber PUBG açarsanız fazladan telefon yorulur. Oyuna girmeden önce arka sekmede işlem görmeyen program olduğuna emin olun halen kasmaya devam eder ise uygulama da ki görsel ayarlarınla oynayın, telefonun kaldırmaması da ayrı cabası tabi.
 

mklcts

Uzman üye
21 Kas 2015
1,346
0
Kılıf kullanıyorsan çıkar ve telefonun ısınıp ısınmadığını kontrol et işlemcinin ısınıp ısıyı atamaması performans kayıplarına neden olur
 

PW

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
793
10
:C / Adobe
Arka planda ki uygulamaları kapattım ancak yinede kasma oluyor gfx tool deniyorum ilk gün kasma yoktu diğer günler daha çok kasmaya başladı

Merhabalar değerli üyemiz her uygulamada her programda her yazılımda olduğu gibi API yazılım sürüm desteği mutlaka vardır.Oynamış olduğunuz oyunun teknik isteği elinizde bulunan ile eşleşmiyor ise mutlaka donacaktır.Lite sürümü var onu kullana bilirsiniz.İyi Forumlar :)
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
cok fazla yannis bilinen bir bilgi paylasimi var.

sorun (ram) de ve GM8 cok iyi bilen insanim.
badana boya için rulo ve boyaya ihtiyac var ki bunlar temel bir ihtiyacdir.
ama sen badana boya için
boya + rulo + boya püskürtme dersen 3. özel bir ihtiyac demektir.

bir uygulamanin dogru ve verimli calismasi için baska bir uygulamaya ihtiyac sunmak (herkonudadegil) psikolojik rahatlama getirsede aslinda degisen sadece sizin dusunceniz olduqu cok gecmeden anliyacaginiz bir gercek olur.

3.part yada 2. bir uygulamaya gerek yok ki bunlar sizi daha fazla yoracaktir.

gelistirici ayarlardan arka plan calisan uygulamalari 1 e dusurmek alternatif ler arasinda dusunulebilir.

Google Play Hizmetlerini sonlandirmak ama bunu oyunu acmadan ayaparsaniz (Google Oyun) oyun uygulamasini kapatacagi icin oyuna giriste sorun yasiyabilir yada systeminiz tum islemi google tetiklediqi icin Play hizmetlerini aktiflestirebilir.
oyuna giris yaptikdan sonra hizmetler leri sonlandirabilmek etkili cozum olur.

ve özelliklen bildirim panelinizde herhangi bir bildirim bulunmasin buda ana islemcinize bagli olan lauqunuzu yani baslaticiniz olan system sizin rami yoracaktir.

bu talibatlari uygular ve bizleri bilgilendirirseniz bizde dogru tespiti yapmis oluruz.
kolay gelsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.