Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 1k uc yi 50₺ den veriyorlar biraz araştırdım çözüm için şöyle biseye denk geldim .onion uzantılı sitelerden alıyorlar
Bu siteleri nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz
Site linklerinden bahsediyorum
facebook ve instagram da çeşitli ucuza satan sayfalara denk gelmiştim biraz araştırma yaparsanız güvenilir ucuz uc satan sayfalar bulabilirsiniz
instagramda hocam
ben bi kaç kere aldım. ilk olarak 24 saatte falan yüklenmesi ve 1620 uc ve katlarında limit olayı olması yani istediğiniz kadar sınırsız alamıyorsunuz. 1808 ve katlarında ise sınırsız satıyorlar. 2 farklı sistem gibi birşey. başka ülke iplerinden vs aldıklarını düşünüyorum cunku aldığınızda oyun içinde de msj geliyor aldığınız uc hesabınıza eklendi şeklinde. kaçak macak değil yani. ucnin farklı ülkelerde farklı fiyatlarla satıldığını düşünürsek ama şu limit olayını kafam almıyor. neden bi sistemde limit varken diğerinde yok vs. nese hocam bulursan bişiyler takipteyim bilgilendirirsen sevinirim
Onun yerine Google Ödüllü Anketler uygulaması ile çeşitli anketler yaparak Google Play kredisi kazanabilirsin.
Sonra bu kredi ile UC satın alabilirsin.