Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mobil oyunları bilmiyorum fakat mantık aynıysa C# dili ve Pointer öğrenmen lazım.Merhaba sayın THT üyeleri ve yetkilileri ben PubgMobile oyununda hile kodlamak istiyorum ama nerden başlamalıyım hangi programlara ihtiyacım olacak hiçbir bilgim yok lütfen yardımcı olun bide sadece telefonum var.
Arkadaşım ben tüm bunları göze aldım ben hile kodlamak istiyorumOyun hilesi yapmak da, oyun oynamak da boş iştir inan ki. Öyle de bi emek gerektirir ki. Hileyi kendin yapmak istiyorsun sonuçta. O hileyi yapana kadar oyun hevesini kaybediceksin, yaşama hevesini bile kaybedeceksin. Tecrübe etmiş olarak söylüyorum. Getirisiz şeylere ömrünüzden vermek yerine faydalı şeylerle uğraşın. Zaten 60 70 sene yaşayıp öleceğiz. Zamanın ne çabuk geçtiğini bilen bilir. Bir şey yapacağınız zaman önce ben buna ne kadar emek vericem karşılığında ne alıcam diye düşünün. İyi forumlar.
C++, C# ve Lua bu üçünü bilirsen çok sağlam hileler kodlarsın.Arkadaşım ben tüm bunları göze aldım ben hile kodlamak istiyorum
Hayatınızdan veren siz olacaksınız. Yine de ömrümü çar çur edeyim derseniz: sorduğunuz sorunun cevabı gayet basit bir şekilde bir kaç araştırmayla bulunabilir. Youtubeda bu konuda pek çok içerik bulunuyor. Türkçe bulamazsanız ingilizce araştırabilirsiniz. Ayrıca thtde de pek çok içerik bulunuyor. İyi forumlarArkadaşım ben tüm bunları göze aldım ben hile kodlamak istiyorum