Python Da Dersler ve site kodlama

erdchem

Üye
6 Ağu 2015
86
0
Arkadaşlar suan pythonda tkinter ile pencere filan kodlıuyorum işte ama geçmiş bilgilerimi tam ogrenemedim bildiginiz bi kaynak varmıdır ve bi sorum daha olacak site kodlamak için hangi dilleri bilmek gerek
 

muhendisbey

Katılımcı Üye
29 Eyl 2013
290
0
istihza da işine yarayacak tüm kaynaklar mevcut ayrıca python la da django freamwork ile web sitesini kodlayabilirsin bunun içinde pythondersleri dot com adlı siteden django derlerini takip edebilirsin. ayrıca web sitede görsellik için html, css ve javascript kullanılan ana diller. açıkcası tasarım işini ehline bırakmakta fayda var hazır scriptler mevcut onları kullan bence.

Ayrıca tkinter kütüphanesi ile uğraşmaktansa pyqt kütüphanesine ve qt designer ı araştırmanı öneririm.
 

mertkancelik

Uzman üye
27 Nis 2014
1,070
3
Bursa
istihza gibi birşeydi sanırım adı zaten site birtek python için açılmış diye biliyorum istediğin herşeyi bulabilisin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.