Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine defter tut ve bilgisayar da da gün gün konu konu git, pratik yap hata yapmaktan korkma. Hatalarını göre göre geliş. Youtubede birçok anlatım mevcut. Udmy kurslardan yararlanabilirsin, Siber yazılım kitaplarından da faydalanabilirsin dostum, başarılar.Abiler ben phtyon ögrenmek istiyorum yeni başladım nasıl ögreneblirim
Bu mantıkla sadece hello world yazdırabilir ve gelişmesi zordur ve en fazla hesap makinesi yapabilir.Kendine defter tut ve bilgisayar da da gün gün konu konu git, pratik yap hata yapmaktan korkma. Hatalarını göre göre geliş. Youtubede birçok anlatım mevcut. Udmy kurslardan yararlanabilirsin, Siber yazılım kitaplarından da faydalanabilirsin dostum, başarılar.
Python öğrenmeye başlamak için öncelikle bir hedef belirlemelisin, örneğin web geliştirme, veri analizi ya da otomasyon gibi bir alan seçebilirsin. Ardından, resmi Python dokümanları ya da yeni başlayanlara yönelik kaynaklarla temelleri öğrenmeye başla. Bilgisayarına Python’u kurarak bir kod düzenleyici seç (örneğin, VS Code veya PyCharm). İlk adım olarak değişkenler, veri tipleri, döngüler ve koşullar gibi temel konulara odaklan. Basit programlar yazarak pratik yap ve hatalar yapmaktan korkma; bu öğrenmenin bir parçası. Daha sonra, kütüphaneler ve modüller gibi ileri konulara geçebilirsin. Öğrendiklerini pekiştirmek için küçük projeler geliştir, örneğin bir hesap makinesi ya da basit bir oyun. Kod yazarken karşılaştığın sorunları çözmek için Stack Overflow veya Python topluluklarından yardım alabilirsin. Sürekli öğrenmeye açık ol ve düzenli pratik yaparak bilgi birikimini artır. Son olarak, öğrendiklerini daha ileri taşıyarak projelerini GitHub’da paylaşabilir ya da açık kaynak projelere katkıda bulunabilirsin.Abiler ben phtyon ögrenmek istiyorum yeni başladım nasıl ögreneblirim