python: can't open file '/root/Veil.py': [Errno 2] No such file or directory
bu hatayı nasıl düzeltebilirim pythonla ilgili herşeyde böyle bi hata alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, çalıştırmaya çalıştığınız Python dosyası belirttiğiniz dizinde değil. Bundan dolayı hata alıyorsunuz.python: can't open file '/root/Veil.py': [Errno 2] No such file or directory
yani o dosyayı belirtilen yeremi almam gerekliMerhaba,Bu hata, python komut satırından çalıştırmaya çalıştığınız bir script dosyasının adının doğru yazılmadığı veya belirtilen konumda bulunamadığı anlamına gelir.
Dosyanın belirtilen konumda olup olmadığını kontrol edin. Dosyanın konumunu kontrol etmek için 'ls' komutunu kullanabilirsiniz.
birde böyle bir hata daha var [!] ERROR #1-3: Can't import /etc/veil/settings.py. Run: /root/Veil/config/update-config.pyMerhaba,Bu hata, python komut satırından çalıştırmaya çalıştığınız bir script dosyasının adının doğru yazılmadığı veya belirtilen konumda bulunamadığı anlamına gelir.
Dosyanın belirtilen konumda olup olmadığını kontrol edin. Dosyanın konumunu kontrol etmek için 'ls' komutunu kullanabilirsiniz.
python programının /etc/veil/settings.py dosyasını içe aktarmaya çalışırken başarısız olduğunu ve bu dosyanın yok olduğunu veya yanlış yazıldığını göstermektedir.yani o dosyayı belirtilen yeremi almam gerekli
birde böyle bir hata daha var [!] ERROR #1-3: Can't import /etc/veil/settings.py. Run: /root/Veil/config/update-config.py