Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Udemy de Ücretsiz ethical hacking eğitim seti var öneririm.bana önerebiliceğiniz tamamen sıfırdan ve temelleri atarak öğreten bir arşiv varmı (python)
tht konularda va
tamamdır teşekkür ederimUdemy de Ücretsiz ethical hacking eğitim seti var öneririm.
Yeni bir Eğitim seti ile karşınızdayım.
Bu eğitim seti Python 3 dilini anlatıyor.
Önceki eğitim setlerine gitmek için;
>>Dev Konu<< C++ Eğitim Seti .:Ceys:.
>>Dev Konu<< PHP Eğitim Seti .:Ceys:.
>>Dev Konu<< HTML Eğitim Seti .:Ceys:.
Eğitim setini bulmak için büyük bir çaba sarf ettim. Birçok eğitime baktım ama en iyi anlatanlardan birisi bu. Çalışmanızı tavsiye ederim.
Hayırlı kullanımlar dilerim.
İçindekiler
Dosya boyutu büyük olduğundan Virüs total ekleyemedim.Fakat Tarama görüntüsü aldım.
NOT:Windows Defender ile tarandı.
İndir - Python 3.rar - 1.5 GB
Sağlıcakla kalın, esen kalın.
teşşekürler <3Merhaba değerli üye,
Forumumuzda Python dili ile ilgili açılmış birçok konu vardır.İşine yarayacağını düşündüğüm konuyu ekledim.
İyi forumlar
teşekkürler <3Merhaba,
Forumumuzda Python ile alakalı birçok eğitim setine ve içeriğine Python bölümünden ulaşabilirsiniz. Ben size bazı linkleri aşağıya bırakıyorum. Kolay gelsin.
İyi Forumlar
Python Dilini 0'dan başlıcaksan eğer bunu önerebilirim (sıfırdan-ileri seviyeye)bana önerebiliceğiniz tamamen sıfırdan ve temelleri atarak öğreten bir arşiv varmı (python)
teşekkür ederimPython Dilini 0'dan başlıcaksan eğer bunu önerebilirim (sıfırdan-ileri seviyeye)
(Arkadaşların da dediği gibi Udemy ,ve Platforman'dan da yaralanabilirisiniz.)
Bu link eğitim seti THT platformunda da ile alakalı bilgiler içeriyor (THT cyber star hacking)
Bu da (THT eğitim seti indirme Linki)
Dostum önecelikle Merhaba..Öğrenme İsteğin için seni tebrik ediyorum ancak buna benzer onlarca belki yüzlerce konu Forumda Zaten mevcut..Lütfen önce O konulara Bakın..bana önerebiliceğiniz tamamen sıfırdan ve temelleri atarak öğreten bir arşiv varmı (python)