Ben jupyter notebook kullanıyorum ama millet değişik şeyler kullanıyormuş. Derleyici degistirmemi önerir misiniz? 1aydir falan birlikteyiz jupyter le öyle aşık olma durumu falan olmadı varsa tavsiyeniz değiştirmek isterim. Eğer daha avantajlı olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam visual code denicem Ben daha çok şöyle olmasını isterim her dil için en iyi olması. Eğer başka bir dile geçersem.Temelde derleyici değil kod yazılan ortam değişir. Derleyici denilen şey yazılan kodları makine diline çeviren alt katman.
Visual Studio Code deneyebilirsin.
Ne gibi artısı var onu bilmiyorum. Ama zahmetsiz bir kullanımı var. Belki de sorun olarak görünen şey gerekli eklentileri indirmektir.
Tamam hocam anladık. Yorumlaycisini falanm sormadımki ben sadece editör önerisi istedimPython derlenen bir dil değil, yorumlanan bir dildir. Yorumlayıcısu CPython'dır. Eğer yazı editörü soruyorsan Visual Studio Code öneririm.
Hocam visual code denicem Ben daha çok şöyle olmasını isterim her dil için en iyi olması. Eğer başka bir dile geçersem.hafiflik açısından code derim ama bence en iyi si pycharm
yani pycharm dada sadece python yok dostum eklenti kurarak veya direkt de kodlayabiliyorsun sanırsam.Hocam visual code denicem Ben daha çok şöyle olmasını isterim her dil için en iyi olması. Eğer başka bir dile geçersem.
Bu kritere uyması hafifliginden falan daha önemli
Vscode hafif mi?? Benim bilgisayar 2 gb ram olduğundan Vscode açıkken başka bir şey yapamıyorum. 1 gb ram kullanması hafif olduğunu göstermez bence. Aksine oldukça ağır olduğunu düşünüyorum.hafiflik açısından code derim ama bence en iyi si pycharm
Tamam hocam ben bakarımyani pycharm dada sadece python yok dostum eklenti kurarak veya direkt de kodlayabiliyorsun sanırsam.
Ben jupyter notebook kullanıyorum ama millet değişik şeyler kullanıyormuş. Derleyici degistirmemi önerir misiniz? 1aydir falan birlikteyiz jupyter le öyle aşık olma durumu falan olmadı varsa tavsiyeniz değiştirmek isterim. Eğer daha avantajlı olursa