Python ile bot

DisserF

Üye
21 Ağu 2016
205
83
Dünya
Merhaba, kendi web sitem için sürekli paylaşım yapacak bir bot nasıl yazabilirim, örnek verebilecek veya başka bir yerde bulabilir miyim?
 

boyka48

Yeni üye
7 Nis 2013
39
4
alert("Artık Burdayım")
Merhaba, kendi web sitem için sürekli paylaşım yapacak bir bot nasıl yazabilirim, örnek verebilecek veya başka bir yerde bulabilir miyim?
Daha öncesinden Yazmıştım bu botu Haber Çekip Veritabanına Kaydedip Başlık Konu Metin Ve Kaynakta altta yer alıcak şekilde paylaşım yapabiliceğin değil ama haberleri düzenli bir şekilde çekebiliceğin örnek küçük bir kod örneği verebilirim Açmış Olduğum Konudan Bakabilirsin

"Python ile Haber Verileri Çekme ve Dosyaya Kaydetme" (Farklı Apiler Eklenilebilir)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.